...i po seminarium we WROCŁAWIU
Napisano Ponad rok temu
Turniej POLSKA - FRANCJA super. WKFowcy z Francji prezentowali naprawde wysoki poziom i było widać różnicę między nimi a polskimi kadrowiczami, choć niektórzy wyróżniali się i to całkiem dobrze:)
Egzamin na znacznie wyższym poziomie niż ta patologia co rok wcześniej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Turniej POLSKA - FRANCJA super. WKFowcy z Francji prezentowali naprawde wysoki poziom i było widać różnicę między nimi a polskimi kadrowiczami, choć niektórzy wyróżniali się i to całkiem dobrze:) .
tez bylam pod wrazeniem poziom Francuzów naprawde wysoki, ale nasi walczyli dzielnie
Egzamin na znacznie wyższym poziomie niż ta patologia co rok wcześniej.
o tak, w zeszlym roku zdali wszyscy, niezależnie co tam odstawili... w tym oblalo pare osob nawet zdajacych na wyzsze od 1dan stopnie...
Napisano Ponad rok temu
No ja zdałem:):)
no, ja tez ale stresior byl!
gratuluje!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zreszta nie porownujmy akademickiej kadry do seniorow. Turniej moim zdaniem nie mogl sie inaczej zakonczyc. A to co pokazal Seyda to chyba no comments...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obrotowka Balde tez byla super Dobrze ze nasz kolega sie uchylil
Poza tym francuzi znakomicie klinczowali. Takie akcje to naprawde najwyzsza klasa - kizami - gyaku - klincz i koles nie moze skontrowac... Naprawde bylem pod wrazeniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Racja. A co sądzisz o samych treningach?? Mało było w tym merytoryki i tak naprawde te pare sekwencji w "szybkich akcjach" z dobrym przeciwnikiem nie mają racji bytu.Ja bynajmniej tego nie widze. Zresztą nie widziałem, zeby stosowali to podczas turnieju. Dokładnie kizami, gyaku, klincz, wycinki, no i przede wszystkim zabawa dystansem. Cholera, na treningach tego naprawde brakowało. Taktyki etc... A TKD dlatego że było troche dynamicznych kopnięć bez osiągniętego efektu hehe
Wybacz, ale jak wczesniej napisalem ja to tylko na kasecie widzialem , a kaseta z treningow jeszcze do mnie nie dotarla, ale podejrzewam ze Felix i Gomis na treningach wiele nie pokazali, poza walsnie paroma akcjami, ale akcje to kazdy sobie moze sam ulozyc i kazdy przeciez ma jakies swoje ulubione. To ze Gomis ze swoimi warunkami fizycznymi robi to skutecznie, to nie znaczy ze ktos inny tez to zrobi. Calkowicie sie zatem zgadzam z Toba.
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz miał kasetę z treningów???
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz miał kasetę z treningów???
O ile wiem, nagrywanie treningów bylo zabronione...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie gadaj...
no serio!
Nigdy nie bylo do tej pory. To ja sie chyba skonsultowac musze czy mamy w ogole kasete z treningow, wiem ze egzamin na pewno ktos tam ma, slyszalem tez ze nagrywanie treningow z Pinna bylo zabronione, ale we wrocku to mam nadzieje ze nie, do wieczora moze sie dowiem.
takie bylo zastrzezenie - ze nie bedzie mozliwosci nagrywania treningow w czasie seminarium. Egzamin to inna sprawa. Zreszta w zeszlym roku tez tak bylo, i wczesniej chyba tez...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan