Tajgun... plagiat, czy po prostu kradzeż?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
można znaleźć żywcen przerżnięty z mojej strony glosariusz n/t noży, który oczywiście od początku stanowi część mojej strony i został stworzony osobiście przeze mnie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czy ktoś zna tą firmę? Co prawda email już do nich poszedł, ale może ktoś zna ich osobiście?
Napisano Ponad rok temu
Piter - moje kondolencje z powodu użycia Twojej pracy ,ale chyba niepotrzebnie ich zareklamowałeś . Zaraz padną pytania : najlepszy nóż do 20 zł . :wink:
PS- mają tupet
Napisano Ponad rok temu
Linka nie podam, ale znalezc latwo. Oni wiedza co i jak ze sklepami z AirSoftem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Personalia, adres, telefon to jest minimum, w przypadku firmy rowniez wszelkie konieczne numery skarbowe, sad gospodarczy, pod ktory podlega itd. Troche to jeszcze w Polsce chyba potrwa.
A sam numer - slow brak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak cos to mow... zawsze ich mozna spamem zalac Neema problemu. Jak jakis problem to wal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ekipa z trójmiasta... co, zbierzesz żuli i pojedziesz na wojnę... daj spokój i nie rób jaj.
Piter, umieść na stronie głównej informacje, iż wszelkie dane z Twojej strony są Twoją własnością i ich używanie, cytowanie i przytaczanie winno być konsultowane z Tobą.
Ogólnie niewesoła sytuacja i przykra.
Napisano Ponad rok temu
role: home.pl Network Administrators address: home.pl sp.j. address: Plac Rodla 8 address: 70-419 Szczecin address: Poland phone: +48 801 885555 phone: +48 91 4325555 fax-no: +48 91 4325599 e-mail: admin@home.pl trouble: ------------------------------------------- trouble: Abuse and Spam notification: [email=abuse@home.pl]abuse@home.pl[/email] trouble: ------------------------------------------- admin-c: SJ27-RIPE tech-c: GB10591-RIPE nic-hdl: hNA8-RIPE remarks: ------------------------------------------- remarks: Please send abuse notification only to [email=abuse@home.pl]abuse@home.pl[/email] remarks: ------------------------------------------- mnt-by: HOMENET-MNT changed: [email=admin@home.pl]admin@home.pl[/email] 20040202 source: RIPE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem co trzeba mieć pod deklem, żeby kraść jedno z najbardziej znanych opracowań na temat, z jednej z najbardziej znanych stron na temat.
Porażające.
Napisano Ponad rok temu
W dodatku jak leniwym trzeba być żeby nie dopisać czegoś nowego... podczas gdy s30v już sie upowszechniło napisali tylko tyle co było na stronie (więże że od daaaawna) że to nowa stal i na noże wyskiej klasy
to świadzy tylko o niskiej inteligencji i zerowej znajomości tematu plagiatorów
Napisano Ponad rok temu
Chyba sie skusze na model z pontonem , bede mial sie czym bawic w kapieli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w poszukiwaniu recenzji
- Ponad rok temu
-