i czy wogole zareaguja.zobaczymy jak zareaguja.
Tajgun... plagiat, czy po prostu kradzeż?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Plunge Auto - przycisk do otwierania noży automatycznych ... Na przedstawionym zdjęciu przycisk wyposażony jest w trytową plamkę pomagającą odnaleźć go w ciemności. koniec cytatu.
A rzeczonego zdjęcia nie ma ( u nich, u Pitera jest ). Żałosne ćwoki .
Napisano Ponad rok temu
a) lekkie zdziwienie, że niby o co mi chodzi, bo: "to przecież nie jest niczyja reklama ani antyreklama". :roll:
propozycję, że "chętnie umieszczą pod tym słownikiem link do mojej strony". No, reklama na Tajgun'ie, to musi być coś!
odpisałem odpowiednio do sytuacji... że dziękuję za email i proszę o usunięcie całości asap. Ależ mnie wkurzają takie rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Raj Open Source normalnie ;-)
Dobrze, że w ogóle zareagował, ciekawe czy będzie miał wystarczająco dużo rozsądku by usunąć faktycznie ASAP. Istnieje bowiem prawdopodobieństwo, że on w ogóle nie wie o co chodzi, kto to jest Piter i co to za strona guns.com.pl.
Jak na firmę obracającą się w "branży" byłoby to dość niezwykłe, ale z drugiej strony nie takie rzeczy już każdy z nas na pewno widział...
Napisano Ponad rok temu
propozycję, że "chętnie umieszczą pod tym słownikiem link do mojej strony". No, reklama na Tajgun'ie, to musi być coś!
Piter, myślę że nia ma sensu reklamować się u nich. Masz jakieś dziwne, brzydkie i drogie noże, a oni tanie, ładne i praktyczne. Konkurencją dla nich nie będziesz!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.............
-obrazek
O to to to to !
"kształt ostrza charakterystyczny dla noży spyderco". - Cytat roku !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miejscu już chyba ponad 10 lat i jak napisał Cynik to był jeden z pierwszych
sklepów z pneumatykami w kraju, więc albo całkiem zeszli na psy (przepraszam czworonogi)
albo zatrudnili jakiegoś idiotę do obsługi sklepu w necie .
Tak czy owak więcej tam nie pójdę a i wszystkim znajomym "polecę"
Podłość ludzka nie zna granic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuję mailbombing.
Napisano Ponad rok temu
Albo idzie na łatwizne i pozamawiajcie u nich troche towaru. Poniosla troche kosztów wysylki i pomecza sie z nieodebranymi paczkami to naucza sie szanowac innych prace.
Napisano Ponad rok temu
A to zawsze warto wkleić, jeśli tylko wystawia się jakiekolwiek autorskie treści, to zawsze warto.
REJS - z czego wynika Twoje przekonanie o trudności dowiedzenia swoich racji przed sądem?
(zero praktyki w tym względzie - pytam z ciekawości czystej)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w poszukiwaniu recenzji
- Ponad rok temu
-
pika vs delica
- Ponad rok temu
-
nóz K. Łubgan - Łódź
- Ponad rok temu