Microtech Mini Socom Elite, moje wrazenia z macania
Napisano Ponad rok temu
Ale... właśnie dla tego... kontrola taka odbywa się również u mnie i jesli stwierdzę, że coś jest nie tak jak trzeba to jazda spowrotem przez ocean do Tonyego!
Napisano Ponad rok temu
A niestety kontrola ta miała poślizgi, choć ostatnio jest podobnież coraz lepiej (oby).
Przykladem jest tutaj amphibian ktorego mialem, bo dalo sie tam wyczuc drobny BP gora dol.
Ale nowy socom juz jest pozbawiony tego niedociagniecia wiec chyba wszystko idzie na dobra droge :smile:
Teraz pozostaje czekac na kolejne odslony Microtecha.
A tak poza tym to mimo ze w amphie mialem BP (dla jasnosci to byla wersja auto) to przyznaje ze ten luz w uzytkowaniu absolutnie nie przeszkadzal, bo nie bylo technicznej mozliwosci zeby w tym nozu zawiodla blokada
Napisano Ponad rok temu
no ale chyba nie jest przypadkiem..ze uzyles tego okreslenia w tej dyskusjispuud, tu niechodzi o jakość "bo to entry level"
oby...oby....bo przeciez fundamentem wizerunku MT jest precyzja wykonania i jakoscA niestety kontrola ta miała poślizgi, choć ostatnio jest podobnież coraz lepiej (oby).
..i to jest optymistyczne........gdyby jeszcze wszyscy dealerzy stosowali taka polityke....Ale... właśnie dla tego... kontrola taka odbywa się również u mnie i jesli stwierdzę, że coś jest nie tak jak trzeba to jazda spowrotem przez ocean do Tonyego!
spuud
pozdrawiA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moje pierwsze dwa maleństwa :)
- Ponad rok temu
-
Katalogi Noży
- Ponad rok temu
-