Wyraź swoją opinię o "The Path beyond Thou" S.SEGA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zwlaszcza Szczepcio....a teraz vortalowa brać aikidocka Cie zniszczy :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zwlaszcza Szczepcio....
a teraz vortalowa brać aikidocka Cie zniszczy
No i przez was się nie odzywa
Niby jak ma to pokazać?Sadze, ze pan Szczepan powinien sie na nie wybrac i pokazac wszystkim jaki to Stefan jest slaby i amator....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BRAWWWO !!! Kolega jeszcze nie całkiem zmanierowany duchowo filozoficznym aspektem i ma do tego zdrowe podejście.Wybrac sie na seminarium jesli sie odbedzie i pokazac Seagalowi w bezposrednim starciu jaki to on "cienias" jest...
Acha, tylko trzeba by Modowi taboret przynieść :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dokładnie - jaki może być wynik "walki" kogoś kto całe życie walczy z mniejszymi i lżejszymi przeciwnikami z kimś kto zwykle walczy z przeciwnikami "normalnymi". A swoją drogą to chyba było by mniej takich wypowiedzi gdyby w aikidowym FAQ było wyraźnie (najlepiej na czerwono) zaznaczone "Szczepan nie lubi Seagala" .Acha, tylko trzeba by Modowi taboret przynieść :wink:
Wracając do tematu:
Przed obejrzeniem filmu o Seagalu wiedziałem o nim tyle, że trenował Aikido. A teraz widzę że to dodatkowo najnormalniejszy mistrz (o ile mistrza można nazwać normalnym ). O jego stylu się wypowiadał nie będę bo się nie znam i mnie zaraz wszyscy objadą.
Napisano Ponad rok temu
Widzisz szanowny Nico, ten miszcz chodzi ciagle w otoczeniu 6-8 ochroniarzy, nawet jak jeszcze prowadzil staze aikido :roll: Zaaranzowac solowke byloby ciezkawo. Szczegolnie ze gosciu moze zaplacic doskonalym prawnikom, i co potem?Wybrac sie na seminarium jesli sie odbedzie i pokazac Seagalowi w bezposrednim starciu jaki to on "cienias" jest...
A propos solowek, to kiedys na planie filmowym w Kalifornii, Stef zarzekal sie ze nikt go nie udusi. Akurat tak sie stalo ze byl tam slynny Gene Lebell, ktory sie podjal "heroicznego" zadania. W 5 sekund nie tylko Stef odplynal, ale i puscily mu zwieracze. Bylo duzo swiadkow naocznych tego wydarzenia. Taki to juz jest los miszczow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Segal napewno by zresztą pojedynku żadnego nie przyjął... w końcu zarabia na swojej legendzie niepokonanego, którego nawet 10 nie ruszy... a taki incydent mógłby doszczętnie zrujnować jego karierę filmową(dogorywającą zresztą).
Przypomniał mi się zresztą jak czubek jakiś podszedł na przerwie podczas kręcenia filmu do Jackiego Chana(nie mam pojęcia jak się to piszę- tego od filmów z kung fu) i uderzy go pięścią w twarz... no i na tym się to skończyło.
I jeszcze wypowieć Jeta Li też od filmów kung fu który powiedział, że pewnie by sobie nie poradził z byle oprychem na ulicy (to z jego strony już trochę przesadzona skromność podejrzewam bo ćwiczył tyle lat tą swoją gimnastykę że napewno jest ponad przeciętnie sprawny) a facet był kilka razy mistrzem kraju... w kung fu.
Co do sprawdzenia umiejętności walki na treningach Aikido to :wink:
P.S
Słyszałem, że za młodu Segal próbował sprawdzić swoją skuteczność na przypadkowych ludziach szlajając się po barach . Czy to prawda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nic sie nie zmienia
wodz nie lubi stefka
aikidocy stefka nie szanuja bo sie na aikido nie zna
a chlopina ma to gdzies i juz
pozdrawiam fanow i antyfanow pana S.S.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy to prawda-nie mam pojecia. ale takie historie czesto opowiadane sa w roznych sekcjach (i dziwna regula jest,ze to przewazni sekcje "tradycyjniakow"...) i stanowia niejako "srodowiskowy folklor" :wink:Słyszałem, że za młodu Segal próbował sprawdzić swoją skuteczność na przypadkowych ludziach szlajając się po barach . Czy to prawda?
Napisano Ponad rok temu
przestraszony
Nie będe aż tak bronił Stefka , ale po pierwsze to aktor z niego rzaden... a umiejętności to ma wieksze w Aikido niż w aktorstwie....
A na filmach podobno sceny są mątowane komputerowo i to nie on tylko jego sobowtór...
A wogóle to ziemia jest płaska i podtrzymują ją 2 krokodyle...
Z całym szacunkiem dla wszystkich ... nie jestem aż takim jego fanem ale w tej chwili to już tworzycie gazete " Fakt reaktywacja.."
Ps: Napiszcie może cos pozytywnego...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie dwa krokodyle, tylko cztery słonie które stoją na grzbiecie olbrzymiego żółwia.A wogóle to ziemia jest płaska i podtrzymują ją 2 krokodyle...
Normalnie nie wytrzymam, nieuki same 8)
Napisano Ponad rok temu
Bardzo proszę Oto najbardziej pozytywny przekaz od czasu Kaszpirowskiego i Zbigniewa Nowaka ("Ręce, które leczą")Ps: Napiszcie może cos pozytywnego...
pozdrawiam
Uśmiech który uzdrawia 8)
Ł. (Już uzdrowiony) :wink: :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nishio sensei
- Ponad rok temu
-
Super galeryja ;-)))
- Ponad rok temu
-
demonstracja aikido aikikai
- Ponad rok temu
-
Myśli nieuczesane.
- Ponad rok temu
-
Dlaczego zacząłeś/zaczęłaś ćwiczyć aikido?
- Ponad rok temu
-
Tematy wałkowane ....
- Ponad rok temu
-
Może ktoś z forum się wybiera ? :)
- Ponad rok temu
-
Aikido Ostrow Wlkp
- Ponad rok temu
-
Budojo składa propozycje... więc na co czekać :):)
- Ponad rok temu
-
Jak sie wiaze pas???
- Ponad rok temu