MuayThai na gali OLIMP - 18 marca 2005
Napisano Ponad rok temu
>Kurwa a do mnie to dalej dotrzeć nie może ze ten zawodnik ma 17 lat
Na Bialorusi nie ma barier wiekowych jesli chodzi o mozliwosc startu w zawodach. Nieraz bywa ze chlopaki w wieku 17 lat maja ok. 5-7 letnie doswiadczenie w walkach pro-am i pro inna sprawa ze tam turnieji profesjonalnych w ciagu miesiaca jest kilka... Jak narazie to zupelnie inne realia.
>Białorusini to dobrzy zawodnicy muay thai ale pomyślcie sami jaki poziom byłby u nas gdyby państwo dofinansowywało zawodników tak jak jest to na Białorusi.
Znam kilku dobrych zawodnikow i wierz mi nie jest tak dobrze, jedna z bolaczek trenerow jest "masowa migracja" zawodnikow na zachod.
Pozdrawiam Mar..
Napisano Ponad rok temu
Czy ja dobrze rozumiem, że będzie gdzieś retransmisja? Na jakim kanale i kiedy?Obawiam się że zagrała tu przeszłość z karate Czyli brak umiejętności balansowania ciałem. Ale zobacze za tydzień jak to wyglądało, szkoda wielka i Maciek, nie zrażaj się. Jeszcze się odgryziesz.
A teraz coś, za co pewnie dostanę burę - ale co tam, mogę zawsze zgrywać blondynkę.
Panowie, jestem gapa i zawsze budzę się dzień po wszelkich imprezach MT lub KB, że coś się działo. Macie może jakiś godny polecenia serwis sportowy? Czasopismo? Ktoś mi poda maila?!?! COkolwiek.
Napisano Ponad rok temu
U nas panstewko nie musi dofinansowywac MT bo na Bialorusi nie ma pieniedzy, a jak sa to male, wiec przypuszczam ze to dofinansowanie jest rowniez male. Raczej nie o pieniandze tu chodziBiałorusini to dobrzy zawodnicy muay thai ale pomyślcie sami jaki poziom byłby u nas gdyby państwo dofinansowywało zawodników tak jak jest to na Białorusi.
Napisano Ponad rok temu
Wie ktoś moze kiedy bedzie powtórka?
Napisano Ponad rok temu
Bo to było naprawdę dziwne, a nie wierzę, że którkolwiek z zawodników zapomnial, że można łokciami i dopiero na koniec im się przypomniało... Mirek mówił, że będą...nie wiem...idę spać
Napisano Ponad rok temu
Uderzenie łokciem fajnie jest na worku poćwiczyć. Fajnie na partnerze jeżeli jedna i druga strona wie co się dzieje. Ale w walce zastosować.... to już zupełnie inna sprawa
Trudne jak cholera. I nie mówie o jakimś tam machnięciu (bo to nie o to chodzi) tylko żeby to uderzenie było.
Szacunek dla tych co mają fenomenalne łokcie - wielka chwała za to. Podczas turnieju warszawskiego zawodnik z białorusi (ten który teraz i przedtem walczył z Filipem Rządkiem) niiieeeeesamowicie walczył łokciami (i głównie dlatego wygrał) w bliskim dystansie i zwarciu.
Na gali zawodowej 5 grudnia 2004 Maciek wypłacił Słowakowi z tylniej rąsi łokieć po którym większość ludzi szukała by dentysty i chirurga plastycznego (Słowak nie szukał bo chyba jest cyborgiem)
Ale jak widzę (a blisko najczęściej jestem) na razie łooooookci mało. Szkoda :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chyba odchodze z tego działu?