Facet ociera się w autobusie :/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy dochodzi do takiej sytuacji wiele kobiet jest zawstydzona, czuje się poniżona oraz że coś zostało zrobione wbrew jej woli. Oczywiście pod wzgledem fizycznym nie jest to groźna dewiacja, bo dziewczyna nie zostanie pobita, zgwałcona i generalnie nic jej cieleśnie nie jest, niemniej jednak sfera psychiczna(która jak wiesz u kobiet jest bardziej rozbudowana) została naruszona, co również jest bolesne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaaaaaaa na przyklad traca rece w wypadkach albo gloduja, albo wogole umieraja :roll:no tak ale wy tu robicie z igly widly. Mile to nie jest dla laski jak ja takie cos spotka ale widze tu jakas straszna agresje do tych typow a to przeciez w sumie tylko niegrozna dewiacja. Nie mowie, ze to jest ok, tylko trzeba zachowac wlasciwe spojrzenie. Gorsze rzeczy ludzi spotykaja.
Mysl co piszesz! Hellfire poruszyl bardzo istotna kwestie sfery psychicznej. Od czasu tego zdarzenia niemalze obsesyjnie unikam facetow w srodkach komunikacji, siadam na koncu zeby wszystkich widziec, tylem do sciany, zeby nikt nie mogl stanac za mna itd. Bezposrednia po tym zdarzeniu przez tydzien nie bylam w stanie 'spac' ze swoim facetem. Czulam sie wykorzystana, brudna. Pomysl co czulaby po takim zajsciu mlodsza dziewczyna np13,14letnia, najprawdopodobniej zrodziloby to u niej wstret do swojego ciala i opoznilo (jezeli nie zablokowalo) kontakt fizyczny z druga plcia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hell trafil w sedno, tu najbardziej narazona jest psychika, tak samo jak w wypadku klepania po tylku, za co ostatnio malo nie rozszarpalam jakiegos gowniarza (na jego szczescie profesor sie nim zajal). Moje cialo to moje terytorium i nikt bez mojej zgody nie ma prawa w kontekscie seksualbym, jakikolwiek by nie byl, go dotknac. Istnieje pare krokow do lozka tudziez jakichkowiek czynnosci seksualnych i przeskoczenie chocby jednego stopnia powoduje odrzucenie delikwenta i pojawienie sie frustracji. Istnieja sfery wokol nas do ktorych dopuszczamy ludzi w kolejnych stadiach znajomosci. Autobus czy tramwaj jest w tym wypadku pewnym odstepstwem, ale jednak dla ludzi normalnych, to ze ktos sie tam o nich ociera,nawet w normalny sposob, jest czyms nie sprawiajacym specjalnej przyjemnosci, rzeklabym nawet ze jest nieprzyjemne,ale ludzie zmuszeni sa jako zyjacy w spolecznosci do takowych interakcji i znosic je trzeba, poki sa to interakcjie normalne.
Podpisuje sie takze pod tym, co kolega Cynik napisal do Rozia- jak juz sie ktos na Ciebie spusci,to pamietaj,ze te plamy sie spieraja. Ewentulanie pomysl chlopie, ze taka sytuacja przytrafia sie Twojej matce czy kobiecie. Nie mialbys ochoty rozprawic sie z facetem? No,ale przeciez zadnej z nich by nie zgwalcil. To tylko niegrozna dewiacja, czyz nie?
Rady wszystkich uwazam za sensowne i wartosciowe, wykluczajac agresje. W koncu nie wiemy na co takiego osobnika stac. Mam nadzieje jednak,ze nie bede zmuszona z nich skorzystac.
pozdrawiam
black
Napisano Ponad rok temu
Istnieje pare krokow do lozka tudziez jakichkowiek czynnosci seksualnych i przeskoczenie chocby jednego stopnia powoduje odrzucenie delikwenta i pojawienie sie frustracji.
Widzę, że pan Nęcki cieszy się popularnością i dobrze. W tym akurat jednak przypadku problem nie polega no ominięciu któregoś ze stadiów, tylko na aseksualnym charakterze podróży autobusem. Jednostronna gra sensualna zawsze jest patogenna. Zwłaszcza przeprowadzana po kryjomu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
blackgirl - za bardzo na emocjach do tego podchodzisz. (...)Taki czlowiek zasluguje na wspolczucie.(...)
Jak to slysze to mnie krew zalewa! Powiedz jeszcze ze pedofil, ktory nie potrafi sie opanowac i obmacuje dzieci sasiadki to biedny schorowany czlowiek. Rzozio prosze Cie pomysl zamin cokolwiek napiszesz! W pelni zgadzam sie z Blackgirl!
Napisano Ponad rok temu
A co do pedofili to tez sa takie opinie, ze to podludzie, ze slusznie sie ich posuwa w pierdlu i ze sa gorsi od prawdziwych wyrokowcow. Za duzy temat nie chce mi sie pisac.
Wracajac do tematu to pisze jak to widze i jakos te zboki z autobusow to nie jest cos co mnie najbardziej drazni. Sa wazniejsze problemy niz jakas kobitka ktora miala plame na plecach i teraz ma dola. Np koles, ktory wracal do domu dostal po mordzie i teraz brakuje mu z przodu 2 zebow. Nie jestem zaklamany i nie pisze, ze problemy kobiet uwazam za szczegolnie wazne tylko dlatego, ze dotycza kobiet.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
blackgirl - za bardzo na emocjach do tego podchodzisz.
Jasne, wyluzuj kobieto (o to chodziło?)
Taki czlowiek zasluguje na wspolczucie.
Bzdura, zasługuje na bezwzględne i natychmiastowe potępienie. Ilość prawdziwych dewiantów (a nawet im nie wolno w tym momencie pobłażać, bo nie mają prawa realizowania swojego zboczenia kosztem innej osoby) jest stosunkowo niewielka. Większość to gównażeria i "wesołki". Reakcja natychmiastowa i silna.
Rzeczywistosc trzeba brac taka jaka jest.
I tu też się nie zgodzę. Rzeczywistość trzeba zmieniać, chyba, że odpowiada nam rola chorągiewki i zabawki w cudzych rękach. A jeśli Tobie odpowiada, to nie doradzaj tego innym, bo jest to rada szkodliwa i pogłębiająca negatywne efekty psychiczne takich zdarzeń ("jestem jakaś nienormalna, bo tak bardzo się przejmuje czymś, co nie powinno mnie tak bardzo ruszać"). Dlatego prosiłem Cię byś wstrzymał się od takich rad. To forum jest dla kobiet. Mile widziane są osoby, które chcą coś wnieść na nie. Osoby, które chcą sobie wydać pierd w stylu "co wy tam laski o życiu wiecie", są niemile widziane.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Full Kontakt w Gdańsku
- Ponad rok temu
-
artykuł
- Ponad rok temu
-
Bezpłatne seminarium samoobrony w Kielcach
- Ponad rok temu
-
Kobiecizm?
- Ponad rok temu
-
PROGRESSTERON - czy był ktoś?
- Ponad rok temu
-
Pozegnanie
- Ponad rok temu
-
czym groza gesty
- Ponad rok temu
-
co wybrać?
- Ponad rok temu
-
Instruktorka czy instruktor samoobrony kobiet, kto jest bard
- Ponad rok temu
-
Samoobrona kobiet w Lublinie (partii podziękujemy)
- Ponad rok temu