A co to za kurtka?...
Napisano Ponad rok temu
Dwie kieszenie wewnętrzne - tak pomyślane, ze jest do nich dostęp bez rozpinania kurtki(zapina się na zamek lub zatrzaski). Dwie kieszenie zewnętrzne na dole, mała kieszonka na lewym rękawie. Pod pachami zapinane na zamek wywietrzniki. Wewnątrz, na wysokości pasa mniej więcej jakieś takie ustrojstwo, taki fartuch, czy co...nie wiem, jak to dokladnie opisać, można się w tym zapiąć na zatrzaski, ma wciągniętą gumę.Zupełnie nie wiem, do czego to jest. Co jeszcze...? Aha, rekawy regulowane na dole paskami na rzepy. Po lewej stronie , na wysokości powiedzmy mostka pionowa patka zapinana na zatrzask.Na metce rózne tam rozmiary i inne instrukcje pralnicze..istotne może to: "PARKA, COLD WEATHER, CAMOUFLAGE", "CONTRACTOR TENNESEE APPAREL CORP."
Będę wdzięczny za informacje na temat opisanego ciucha :-) .
Napisano Ponad rok temu
Czyli co, powinienem się cieszyć chyba, nie?... Bo tu często czytałem, że to dobry wyrób.
Dzięki :peace: .
Napisano Ponad rok temu
Używam jej do pracy, a pracuję na powietrzu, blisko wody, a czasem w wodzie...
Generalnie jestem zadowolony, ale...Pierwsza rzecz, to te wywietrzniki pod pachami...chyba niezbyt szczęśliwie zaprojektowane, bo przy uczciwym deszczu zamki przepuszczają wodę. No i sama kurtka po paru latach (4, 5?..już nie pamietam) zaczęła trochę przemakać. Może zna kto jakis sposób na przywrócenie jej nieprzemakalności?..Jakiś impregnant może?..
Wdzięczny będę za rady :-) .
Napisano Ponad rok temu
Trzeba kupic nową, bo to naprawde świetna kurtka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko ten do prania a nie w spreyu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie naprawi ale zawsze materiał zaimpregnuje i zwiększy nieprzemakalność.
ps:ale zawsze można dogadać się z kimś w sklepie żeby dali adres do jakiejś firmy co robi kurtki z Gore i może da się naprawić za jakąś małą kasę...
Napisano Ponad rok temu
więc sie chłopaczyna troche orientuje i to od strony sprzedającego - także pojęcie ma
mi kurna jak wcisnął impregnat do butów to pasty od 2 lat nie kupiłem jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Fly, a który do impregnat do butów z gore wybrać? Kończymi mi się ten Niki Wax z pędzelkiem, ale może jest cos skuteczniejszego do kupienia?
Napisano Ponad rok temu
To ty jakiś stary ten ipregnat masz bo od dwóch lat robią już z aplikatorem w gąbce.
Moja sugestja jest taka kup taki jak miałeś bo lepszego nie znajdziesz (tylko ten w gąbce).
Jeden z nielicznych impregnatów który można stosować na mokrą skórę lub materiał.
Sam takiego używam i nie zamienie na inny
Napisano Ponad rok temu
Ale nie podobuje mi sie w nim jedno - przebarwia kolory i moje ciemnoniebieskie buty zrobiły się metrotaktyczno-fioletowe. Masz może jakiś mniej żrący patent?
Bo moje buty wyglądają teraz jak akcesoria dla Barbie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Światełka do rowerów
- Ponad rok temu
-
Nowe LEDy
- Ponad rok temu
-
Petzl Myo XP - już jest!!!
- Ponad rok temu
-
Pygmy Falcon Maxpedition review
- Ponad rok temu
-
GPS!
- Ponad rok temu
-
spodnie/pas do turystyki
- Ponad rok temu
-
mundur
- Ponad rok temu
-
Plecaki wojskowe a turystyczne. Kto porówna?
- Ponad rok temu
-
Wiatrówka - Kałasznikow 4,5 mm
- Ponad rok temu
-
BFM
- Ponad rok temu