Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie. Chciałem się dowiedzieć, które Waszym zdaniem kopnięcie jest lepsze i dlaczego, któro łatwiejsze do wyszlifowania
? Na które musieliście poświęćić więcej czasu ? Które uważacie za bardziej techniczne ? Możecie dodać również coś od siebie na ten temat
jakieś wady i zalety. Chodzi mi o porównanie i podsumowanie. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie. Chciałem się dowiedzieć, które Waszym zdaniem kopnięcie jest lepsze i dlaczego, któro łatwiejsze do wyszlifowania
? Na które musieliście poświęćić więcej czasu ? Które uważacie za bardziej techniczne ? Możecie dodać również coś od siebie na ten temat
jakieś wady i zalety. Chodzi mi o porównanie i podsumowanie. Pozdrawiam
Zadajesz bardzo banalne pytania na które sam powinieś odpowiedzieć. Low-kick jest naj prostszy czym wyżej tym trudniej. Czemu? Bo chodzi o rozciągnięcie i utrzymanie równagi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a roundhouse to wcale nei jest takie trudne kopniecie i nie musisz byc dobrze rozciagniety zeby je kopnac na wysokosc glowy (swojej)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a roundhouse to wcale nei jest takie trudne kopniecie i nie musisz byc dobrze rozciagniety zeby je kopnac na wysokosc glowy (swojej)
No z tym to bym się akurat nie zgodził...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu