Krav Maga na ulicy? :o
Napisano Ponad rok temu
Kto z Was trenuje KM i czy czujecie się pewni przy starciach na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
A co do Twojego pytania to na ulicy nigdy nie można czuć się pewnie (chyba, że jesteś w czołgu, a i to nie zawsze...).
Napisano Ponad rok temu
Jeśli będą sparringi to się może przydać.Dokładnie mi chodzi o Krav Magę. Sądzicie że ten styl może się przydać w walkach uliczynych?
Jeśli nie będzie to nie bardzo się przyda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie mi chodzi o Krav Magę. Sądzicie że ten styl może się przydać w walkach uliczynych?
Chrzań krav magę. Idź najpierw na kicka. Żaden kombat nie da ci tego co da ci Kick. Kravkę ewentualnie robi się później, okraszając niejako swoją wiedzę.
A tak w ogóle to po co ci walka na ulicy? Startujesz do bojówki?
Napisano Ponad rok temu
Wcześniej trenowałem 3 lata judo i rok aikido, ale mało mi to dało (moje stwierdzenie) więc szukam czegoś ... mocniejszego
Napisano Ponad rok temu
Jęsli natomiast obcy jest ci, że tak to nazwe "zapierdol"
to na pocżatke idź na jakiś dobry system uderzany-box, kb czy mt, może jakieś zapasy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc racja stoi po Twojej stronie
Napisano Ponad rok temu
A skad wiesz ze sie sprawdza na ulicach Izraela ? Byles tam ? Nie byles , bo gdybys byl to bys wiedzial ze tam "co sto metrow" stoi zolnierz z dluga bronia , i nie ma takich "bojek"
jak u nas. Z drugiej strony to co to za sztuka lac zyda/araba ;-)
Napisano Ponad rok temu
na ulicach Izraela to się sprawdzają M16, Merkavy i kamizelki z dynamitem.Kravka sprawdza się na ulicach Izraela, to chyba u nas też. To wcale nie znaczy, że każdy kto mówi, ze uczy Kravki właśnie to robi. To dobry styl, ale z kraverskim podejściem.
Gołych rąk do toczenia wojen uzywało się gdy nasi przodkowie na drzewach siedzieli
Napisano Ponad rok temu
na ulicach Izraela to się sprawdzają M16, Merkavy i kamizelki z dynamitem.Kravka sprawdza się na ulicach Izraela, to chyba u nas też. To wcale nie znaczy, że każdy kto mówi, ze uczy Kravki właśnie to robi. To dobry styl, ale z kraverskim podejściem.
Gołych rąk do toczenia wojen uzywało się gdy nasi przodkowie na drzewach siedzieli
Byles? No wlasnie.
ja tez nie bylem ale rozmawialem z ludzmi ktorzy byli.
Kravka sprawdza sie na ulicach Izraela.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Realna walka na ulicy
- Ponad rok temu
-
Walka bez doświadczenia
- Ponad rok temu
-
Nowy Punkt Regulaminu - przeczytajcie koniecznie