Walka bez doświadczenia
Napisano Ponad rok temu
Z góry dzięx
Napisano Ponad rok temu
+drazek
techniki to sie jednak sam nie nauczysz..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy jak trafisz na silniejszego, dostaniesz.
jak obaj bedziecie silni, wygra lepszy technicznie.
w teorii, oczywiscie.
Napisano Ponad rok temu
najbliższa szkoła karate aikido czy zapasów jest 20 kilometrów od mjejsca mojego zamieszkania
dla chcacego nic trudnego , ja prawie codziennie dojezdzam 25km i jeszcze troche czasu zlatuje mi na samo dojechanie do sali i jakos nie placze:)
Napisano Ponad rok temu
dla chcacego nic trudnego , ja prawie codziennie dojezdzam 25km i jeszcze troche czasu zlatuje mi na samo dojechanie do sali i jakos nie placze:)
Co nie znaczy ze kazdy ma na to kase i czas :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
14 lat po boksie w piwnicy to i tak najczejsciej 1-strzalwoiec
Nie badz taki pewien kiedy bylem w podstawówce (13 lat mialem) byl u mnie w klasi koles co to 2 albo 3 razy nie zdal (mial prawie 16 lat i bil sie caly czas) mimo ze nic nie cwiczylem to jakos nie upadlem po pierwszym (ani zadnym innym). Potem jak mialem taka buje w gim. z kolesiem w moim wieku (trenowal troche thaia, duzo plywal ,silka i wogole jednym slowem dopakowany) to tez nie upadlem wiec wie :wink: p.s nie jestem jakims twardzielem czy przerosnietym dzieckiem i racej jestem skromnej budowy :wink:
Napisano Ponad rok temu
rozio - co do 14 latkow i treningow - ZDZIWIL BYS SIE STARY
Olaff - jestes pewien ze ten sposob z rekawicami to dobry pomysl? jezeli tak to biere rekawice i jade sie ponapieprzac do kumpla (on jest zawsze chetny na takie zabawy - punki sa swietni )
pozdrawiam
ps. Olaff jak juz jestesmy przy punkach - mozesz mi powiedziec jak to sie dzieje ze sporo punkow ostatnio zaczyna sluchac hiphopu?
Napisano Ponad rok temu
z moich kręgów sporo gości przerzuciło się na ciężkie odmiany techno ... ( np. acid/shranze/hard core/... ). Nawet na punkowych skłotach często robi się techniczne ( ale tylko te ciężkie odmiany ) imprezy. Niejaki Wojti ( nieodżałowana Homomilitia ) jest teraz Dj Wojtim i to wcale nikogo nie dziwi specjalnie. Z hiphopem to raczej nie. Ja sam trochę słucham, ale na pewno się nie przerzucę Hiphop zbyt różni się od punk'a samą mentalnością ... W punk rocku nikt nie śpiewa, jaki to on nie zest zajebisty, nie pokazuje się z forsom przed kamerą, itd ...
co do tematu, nie twierdzę że to najlepszy sposób - naparzać się w piwnicy, ale z pewnością bardziej skuteczny, niż siłownia, no i oswaja z walką , a o takie sytuacje chodzi tutaj koledze. Jeżeli nie masz możliwości zapisania się na treningi zbierz ekipę i ćwiczcie !!
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OT:
w moich okolicach sporo punkow zaczelo sluchac hiphopu (miedzy innymi moj nieodzalowany kumpel Fasola/Uszatek, ktory to ostatnio zaczal sie bujac w dresie i byc eloziomalem oraz kumpel, ktory zawsze z punkiem i metalem za pan brat, a ostatnio stwierdzil ze go to totalnie nudzi i zaczal sluchac hh - ja rozumiem, ze tam moze byc fajny tekst, ale muzyki technicznojakiejkolwiek to tam kruca nie ma, wiec czym tu sie zachywcac?). Co do techno - nie spotkalem sie
Napisano Ponad rok temu
Co do gazu i tym podobnych wynalazków to byłbym raczej ostrożny. Jak wiadomo w mniejszych miejscowościach czasami watro stanąć do walki, która i tak będzie przegrana, niż prysnąć w kogoś gazem , a później mieć wlot do domu ... W mieście to pewnie co innego, jeżeli nie znasz gościa to można spróbować w ten sposób się bronić, aczkolwiek ja nie lubię takich zabawek, ani żadnej innej broni
Co do gazu to też mam fajne wspomnienia
Tak się składa że pracuję jako listonosz co bardzo nie podoba się okolicznym pieskom. Dostałem swego czasu taką pieprzówkę żeby mnie burki nie targały. Kiedyś jeden zaczął dobierać sie do moich spodni więc mu psiknąłem ale zapomniałem o tym że akurat w tym dniu wiał taki przemiły wietrzyk. Pies spieprzył a ja się pobeczałem - to znaczy straszliwie piekły mnie oczy. Wątpliwa przyjemność.
Gaz jak w niektórych sytuacjach ma to do siebie że może uziemić niekoniecznie agresora. Myślę że nie ma za bardzo czasu na sprawdzanie kierunku i siły wiatru w przypadku ataku i może być wtedy różnie jak się tego nie wyczuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co od pytyania Mrada to jest tak, ze punk-rock sie praktycznie nie rozwija od wielu lat i w zasadzie juz zdechl /mlode zespoly, co graja klasyczne umpa-umpa to komercha a te co niby szukaja to malo kogo kreca/ i nie ma co sie kiwac, ze to jest jeszcze prawdziwe, wiec slucha sie hh, ale wiekszosc moich kolesi slucha tego glownie dla jaj, bo to nas luzuje i sa to raczej te kawalki, co je ziomale nazywaja hiphopolo /mezo, liber, spawacz/, bo to jest niezly numer jak podjezdamy na delegacji w 3 na uruchomienie maszyny a tu w furce za max 50.000 sprzet za 50.000 i na full leci np. lawka spawacza.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy Punkt Regulaminu - przeczytajcie koniecznie
- Ponad rok temu
-
Zapalniczka
- Ponad rok temu
-
Walka w szkole :(