Nałóg :-)) ( ostatnie zaktualizowanie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
, mam nadziej ze te zdjątka mniej więcej po koleji przydały sie komuś
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jak zwykle u Ciebie, czyli lepiej niż dobrze ...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra... ładny, żeby Ci przykro nie było...
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nożyk poprostu cudny!!!
Napisano Ponad rok temu
Profi.
Napisano Ponad rok temu
no i niezłe wyzwanie aby dorównać..
GRATULUJĘ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląd śliczny. Pokazać normalnemu człowiekowi, i to jeszcze jako reczna robote ktora nota bene jest - pelen szpan. Tylko jakos ciezko mi wyobrazic sobie praktyczne uzytkowanie... Jakiekolwiek zastosowanie, do ktorego bylby dobry na tyle, by warto go bylo nosic i uwazac by nie zgubic... Jako ze juz od lat (trzech ) staram sie spedzac miesiac kazdego roku w lesie (zadne tam domki ani nic), to troche wiem jak to z praktyka... I jakos nie wiem... Moze ten po prostu nie musi byc praktyczny?
Napisano Ponad rok temu
Ja to się nie znam Więc może kogoś zainteresuje opinia człowieka, który noże zna tylko i wyłącznie od strony użytkowej (czytać: laika):
Wygląd śliczny. Pokazać normalnemu człowiekowi, i to jeszcze jako reczna robote ktora nota bene jest - pelen szpan. Tylko jakos ciezko mi wyobrazic sobie praktyczne uzytkowanie... Jakiekolwiek zastosowanie, do ktorego bylby dobry na tyle, by warto go bylo nosic i uwazac by nie zgubic... Jako ze juz od lat (trzech ) staram sie spedzac miesiac kazdego roku w lesie (zadne tam domki ani nic), to troche wiem jak to z praktyka... I jakos nie wiem... Moze ten po prostu nie musi byc praktyczny?
Masz racje Molot do lasu sie napewno nie nadaje , tylko widzisz ja robiłem go dla siebie ,a ze przewaznie przebywam w mieście , pracuje w biurze , dlatego nożyk na wielkość i kształt jaki ma. Wcale nie pisałem ze doskonale spisuje sie w lesie przy rąbaniu , oprawianiu , i biwakowaniu , miał służyć do rozcinania kartonów, kopert , przecinania linek , , ucięcia plasterka cytryny i w tym sie sprawdził . To delkatny nozyk a jego gabaryty miały pozwolić go nosić niezauważonym , a po wyjęciu nie wzbudzać paniki i nieporządanych skojażeń. Ja najczęściej tak właśnie użytkuje ostrze więc pisanie o nie przydatności tego noża w lesie jest jakimś nieporozumieniem. Nie musie sie wszystkim podobać , z tym sie zgodzę jak najbardziej , ile osób tyle ich upodobań .
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oksyda,czernidło,co polecacie
- Ponad rok temu
-
Łuk
- Ponad rok temu
-
chce kto pochwe?
- Ponad rok temu
-
Palenisko extremal
- Ponad rok temu
-
Rękojeść Frostsa
- Ponad rok temu
-
Szycie ręczne
- Ponad rok temu
-
Futeral do noza skladanego - z czego robic?
- Ponad rok temu
-
Pomysły inż. Schtruntza
- Ponad rok temu
-
Wyostrzenie i konserwacja katany
- Ponad rok temu
-
nordic style knife
- Ponad rok temu