Nowy Punkt Regulaminu - przeczytajcie koniecznie
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o ostrzeżenia odnośnie tego postu
http://www.forum-kul...ndpost&p=878721
Ty dałeś jedno OK - NALEŻAŁO SIĘ (i sir miał już 3 - zakaz pisania)
ale potem Hast dał swoje 3, a Tae Tad, Dark i Vince po jednym wciąż odwołując się do jednego postu (jednego wykroczenia, jednego czynu)...
Pozdrawiam!
ps.wyzywanie na solówy to głupota, teraz to się nazywa sportowy sparing w systemie full-kontakt street vale-tudo w duchu rywalizaji stylów... - a sportowe sparingi są legalne, mimo oczywistej brutalności - w celu sportowej rywalizacji rzecz jasna
8O :? :-) :roll:
Napisano Ponad rok temu
ps.wyzywanie na solówy to głupota, teraz to się nazywa sportowy sparing w systemie full-kontakt street vale-tudo w duchu rywalizaji stylów... - a sportowe sparingi są legalne, mimo oczywistej brutalności - w celu sportowej rywalizacji rzecz jasna
taaa, a jesli w ramach ducha sportowej rywalizacji sekundanci jednego z zawodnikow pilnuja zeby "ich czlowiek" przypadkiem nie przegral, i w momencie kiedy sprawy biora zly obrot to "pomagaja losowi" - to tez jest sportowa rywalizacja? A czy w jej ramach miesci sie strzal z partyzanta w tyl glowy reka dociazona metalowa zapalniczka?
Napisano Ponad rok temu
dlatego zawsze bierzesz swoich sekundantów - przynajmniej dwóch (ze sprzętem?)
a w ogóle to walka wg. regół vale tudo oznacza sędziego i jakieś ochraniacze: rękawice do chwytania i suspensor i szczękę - a oberwać można i to nieźle - np. piszczelem w głowę...
i najlepiej we własnej sekcji zorganizować takie zawody i mieć pod ręką telefon do Policji jakby sytuacja wymknęła się spod kontroli... (tzn. przylazła bojówka uzbrojonych troglodytów w celu ogólnowojennym)
Pozdr!
ps.sarmaci zawsze "kupą" chadzali w celu bezpieczeństwa oczywiście...
Napisano Ponad rok temu
Trzy uwagi:taaa, a jesli w ramach ducha sportowej rywalizacji sekundanci jednego z zawodnikow pilnuja zeby "ich czlowiek" przypadkiem nie przegral, i w momencie kiedy sprawy biora zly obrot to "pomagaja losowi" - to tez jest sportowa rywalizacja? A czy w jej ramach miesci sie strzal z partyzanta w tyl glowy reka dociazona metalowa zapalniczka?
1 - to już jest sprzeczne z prawem to złamane są regułu sportowej rywalizacji
2 - a pamiętasz, jak chciałeś pojechać z rękawicami i uczyć aikidoków jak wygląda bokserski lewy prosty bity w tempie dwa ciosy na sekundę
3 - to mi już wrestling przypomina - tam to oszustwa odstawiają, a publiczność sie burzy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OT
ps. nie róbmy off`a bo też ostrzeżenie dostanę czy coś...
SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA ZYCZĘ
Napisano Ponad rok temu
Napotkasz kogoś lepszego od siebie i cię zastrzeli. Na ulicy nie jest sztuką kogoś pobić tylko ominięcie walki, wymigać się bez walki , czyli urzycie siły jest nie wskazane i urzywa się w ostaczności gdy nie ma innego wyjścia. Sir moim zdaniem ściemniasz, jeśli byś tak jak opowiadasz, bił się na ulicy to już dawno byś był w szpitalu, na ulicy nie ma mocnych. Ja do ciebie nic nie mam i mam nadzieje że ty też nie będziesz mieć do mnie coś, pisze to w dobrej intencji i dla twojego dobra.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zapalniczka
- Ponad rok temu
-
Walka w szkole :(
- Ponad rok temu
-
zonk