Buuu! Jak Tak, to Wam nie opowiem o mojej nowej "przygodzie" i już!(...)
ps. nie proście, bo i tak nie opowiem
Napisano Ponad rok temu
Buuu! Jak Tak, to Wam nie opowiem o mojej nowej "przygodzie" i już!(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I co ty mi piszesz za bzdury?
Podajesz mi adres
- adres forum policyjnego (prywatnie gdzies mam dzialania policji, nawet ich nie lubie, zreszta dosyc juz im lapowek dalem)
- i jakis ludzi z budo (mam sie z nimi umowic czy co), ja mam kolegow nowi mi niepotrzebni
Napisano Ponad rok temu
Jak ci ktos nie na reke to najpierw wciskasz komus cos czego nie napisal a potem sie tego czepiasz.
Napisano Ponad rok temu
pobił się z kimś ... złapali go na stacji pobili do nieprzytomności i rzucili ... na tory
moze mial "honorowa solowe" z sirem i kolegami, no i przylukali akurat ze nie ma swiadkow wiec mozna sprawe dokonczyc :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na pytanie postawione w watku - tak, zaden problem. Jedyne co by mnie powstrzymywalo, to obawa, ze za to mozna isc garowac. Ludzi jest naprawde nadmiar i jeden gnoj mniej nie jest problemem. Wiec nawet ta zacheta, czyli to zeby mnie napadl, nie jest wcale konieczna.
Chetnych dresow nigdy nie brakuje. Ale dla bezpiecznstwa wybieramy pojedynczych i takich, ktorym sie nalezy. Zapraszamy go na solowe z zasadami i reszta tylko pilnuje, zeby naszemu krzywda sie nie stala. Oczywiscie jak dres dostaje lomot to go zostawiamy. Dla bezpieczenstwa dzielimy sie na 2 grupy po 3 i ubieramy tak, zeby w razie czego (policja) miec wersje, ze ten dres z tymi 3 zaczal a ta druga grupa nie zna pierwszej (swiadkowie).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na tej samej zasadzie zawsze w tv slucham Leppera.
Napisano Ponad rok temu
Teraz prosilbym ponownie o pokazanie miejsca, w ktorym wkladam w Twoje usta cos czego nie powiedziales.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie o to się rozchodzi. Że wg nas twoje kryterium "zasłużenia" nie jest chyba dobre(no chyba,ze nie jest dobrze wyjaśnione)Nie przypominam sobie zebym dal lanie komus kto nie zasluzyl
No nie, klepiesz sam, dwóch kolegów robi wsparcie gdyby tamten ośmielił się wygrać, a 3 to ewentualni świadkowie dla policji...ze ja w 6-ciu klepie ludzi, bo sie krzywo spojrzeli.
Napisano Ponad rok temu
Bo potem takie potworki wychodza, ze ja w 6-ciu klepie ludzi, bo sie krzywo spojrzeli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro ktos wg. mnie zasluzyl to on oklep ma dostac
Napisano Ponad rok temu
Nie wolno odpuszczac. Trzeba walczyc do konca.
Dopoki starczy odwagi i sil.
I zawsze z honorem.
pozdrawiam i szacunek dla fighterow, ktorzy bez strachu biora na siebie ryzyko walki w obronie slabszych!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu