KILKA ĆWICZEŃ ROŻCIĄGAJĄCYCH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciałbym abyscie mi dali linka albo podali jakies czwiczenai rozciagajace
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[g]rozciaganie[/g] opcja nr 1 ...
[g]rozciaganie site:budo.net.pl[/g] opcja nr 2 ...
Rozciąganie by Slaszysz ...
polecam poszukanie w dziale "Sport, Trening, Zdrowie i Odżywainie" ...
Napisano Ponad rok temu
Druga sprawa to ci co cos juz trenuja i nadal im czegos brak w rozciaganiu. Zamiast sie bardziej przykladac to pisza tematy typu "jag sje rożdzagac". Ech... Lenistwo i dekadencja intelektualna sa wszechobecne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem zachowuje sie jak głupek ( zaraz mnie wysmiejecie) ale chciałbym sie w tym roku zapisac na karate kyokushin i chciałbym abyscie mi dali linka albo podali jakies czwiczenai rozciagajace zebym nie był w tyle. A propo jest tu ktos z Krosna
To czemu nie zapiszesz się już teraz na Karate? Z własnego doświadczenia wiem, że trudno w domu samemu lepiej się rozciagnąć niż na treningu.
Napisano Ponad rok temu
Ta.... jasne... tylko teraz zrobić z tego selekcję co jest warte poświęcenia uwagi , a co jest zwykle nic nie wartym treningiem.jus da gugel ...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[g]rozciaganie[/g] opcja nr 1 ...
[g]rozciaganie site:budo.net.pl[/g] opcja nr 2 ...
Rozciąganie by Slaszysz ...
polecam poszukanie w dziale "Sport, Trening, Zdrowie i Odżywainie" ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wal śmiało teraz! Od września nie zdążyli się za dużo nauczyć ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo szpagat w walce do niczego nie jest potrzebny.. tak amo dotykanie palcami ziemi.czesc, z tym rozciąganiem to różnie bywa.....mianowicie ze mną jest tak ( i mam poważny problem ) trenuje Karate rok, robie szpagat, problemów nie mam, a kiedy mamy ćwiczenie, że stoje i skłony dotykanie palcami do podłogi to mnie bolą nogi i nie daje rady nawet 10 sekund, co Wy na to 8O
ja ledwo na ziemi robie rozkrok 100-110stopni, a na wysokosc swojej glowy (185) mawachy kopie. a ostatnio pod koniec treningu jak zrobilem mae kage, to sie cieszylem, ze nie trafilem w kolege. tak wiec moja rada - nie rozciagac sie. rozgrzewac i kopac w tarcze/przeciwnika.
no, hyba, ze ktos ma 160cm, to wtedy moze mu sie przydac szpagat ale mimo wszystko uwazam, ze dynamiczne rozciaganie bedzie lepsze. tylko ciezko je cwiczyc samemu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idz do senseia jutro i zoabcz jak wyglada trening, zapytaj sie go czy mozesz dolaczyc. Do wrzesnia nabierzesz chociaz dobrej koordynacji ruchowej i poznasz podstawy.
Ja sie zapisalem w srodku "sezonu" i duzo nie stracilem
Napisano Ponad rok temu
Wbrew pozorom nie jest to oczywiste i masa ludzi robi to niepoprawnie, a nawet ze szkodą dla swego zdrowia. A rozciąganie na podstawie tego co się robi na WF, to nawet nie chcę komentować. Z kilku nauczycieli WF, z jakimi miałem do czynienia żaden nie potrafił nauczyć poprawnego rozciągania i popełniali podstawowe błędy. No, ale wtedy ja o tym nie wiedziałem...Zawsze mnie to zastanawialo, ze ludzie pytaja sie jak sie rozciagac. Przeciez to oczywiste. Nawet w szkole podstawowej na WF nauczyciel robi chociaz krotka rozgrzewke i rozciaganie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skakanka - Praca Nog - Co Zamiast ???
- Ponad rok temu
-
Komputery a pogorszenie wzroku
- Ponad rok temu
-
chińskie kule - cz. 2 (zna ktos angielski?)
- Ponad rok temu
-
Senność
- Ponad rok temu
-
Zapal sobie
- Ponad rok temu
-
uzupelnianie tluszczow w diecie
- Ponad rok temu
-
Expander (odżywka)