KILKA ĆWICZEŃ ROŻCIĄGAJĄCYCH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciałbym abyscie mi dali linka albo podali jakies czwiczenai rozciagajace
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[g]rozciaganie[/g] opcja nr 1 ...
[g]rozciaganie site:budo.net.pl[/g] opcja nr 2 ...
Rozciąganie by Slaszysz ...
polecam poszukanie w dziale "Sport, Trening, Zdrowie i Odżywainie" ...
Napisano Ponad rok temu
Druga sprawa to ci co cos juz trenuja i nadal im czegos brak w rozciaganiu. Zamiast sie bardziej przykladac to pisza tematy typu "jag sje rożdzagac". Ech... Lenistwo i dekadencja intelektualna sa wszechobecne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem zachowuje sie jak głupek ( zaraz mnie wysmiejecie) ale chciałbym sie w tym roku zapisac na karate kyokushin i chciałbym abyscie mi dali linka albo podali jakies czwiczenai rozciagajace zebym nie był w tyle.
A propo jest tu ktos z Krosna
To czemu nie zapiszesz się już teraz na Karate? Z własnego doświadczenia wiem, że trudno w domu samemu lepiej się rozciagnąć niż na treningu.
Napisano Ponad rok temu
Ta.... jasne... tylko teraz zrobić z tego selekcję co jest warte poświęcenia uwagi , a co jest zwykle nic nie wartym treningiem.jus da gugel ...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[g]rozciaganie[/g] opcja nr 1 ...
[g]rozciaganie site:budo.net.pl[/g] opcja nr 2 ...
Rozciąganie by Slaszysz ...
polecam poszukanie w dziale "Sport, Trening, Zdrowie i Odżywainie" ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wal śmiało teraz! Od września nie zdążyli się za dużo nauczyć ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo szpagat w walce do niczego nie jest potrzebny.. tak amo dotykanie palcami ziemi.czesc, z tym rozciąganiem to różnie bywa.....mianowicie ze mną jest tak ( i mam poważny problem ) trenuje Karate rok, robie szpagat, problemów nie mam, a kiedy mamy ćwiczenie, że stoje i skłony dotykanie palcami do podłogi to mnie bolą nogi i nie daje rady nawet 10 sekund, co Wy na to
8O
ja ledwo na ziemi robie rozkrok 100-110stopni, a na wysokosc swojej glowy (185) mawachy kopie. a ostatnio pod koniec treningu jak zrobilem mae kage, to sie cieszylem, ze nie trafilem w kolege. tak wiec moja rada - nie rozciagac sie. rozgrzewac i kopac w tarcze/przeciwnika.
no, hyba, ze ktos ma 160cm, to wtedy moze mu sie przydac szpagat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idz do senseia jutro i zoabcz jak wyglada trening, zapytaj sie go czy mozesz dolaczyc. Do wrzesnia nabierzesz chociaz dobrej koordynacji ruchowej i poznasz podstawy.
Ja sie zapisalem w srodku "sezonu" i duzo nie stracilem
Napisano Ponad rok temu
Wbrew pozorom nie jest to oczywiste i masa ludzi robi to niepoprawnie, a nawet ze szkodą dla swego zdrowia. A rozciąganie na podstawie tego co się robi na WF, to nawet nie chcę komentować. Z kilku nauczycieli WF, z jakimi miałem do czynienia żaden nie potrafił nauczyć poprawnego rozciągania i popełniali podstawowe błędy. No, ale wtedy ja o tym nie wiedziałem...Zawsze mnie to zastanawialo, ze ludzie pytaja sie jak sie rozciagac. Przeciez to oczywiste. Nawet w szkole podstawowej na WF nauczyciel robi chociaz krotka rozgrzewke i rozciaganie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Skakanka - Praca Nog - Co Zamiast ???- Ponad rok temu
-
Komputery a pogorszenie wzroku- Ponad rok temu
-
chińskie kule - cz. 2 (zna ktos angielski?)- Ponad rok temu
-