ciężarki na nnogi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś mi chodzi po głowie że kopanie w ciężarkach jest nie zdrowe, stawy mogą pujść, czy coś takiego. Może się myle. Czy walke z cieniem mogę wykonywać z ciężarkami na nogi?
Absolutnie nie na nogi, sile, szybkosc uzyzkasz na worku nie "tracac" przy tym stawow, zakladanie ciezarkow na nogi mija sie z celem
Napisano Ponad rok temu
Coś mi chodzi po głowie że kopanie w ciężarkach jest nie zdrowe, stawy mogą pujść, czy coś takiego. Może się myle. Czy walke z cieniem mogę wykonywać z ciężarkami na nogi?
Absolutnie nie na nogi, sile, szybkosc uzyzkasz na worku nie "tracac" przy tym stawow, zakladanie ciezarkow na nogi mija sie z celem
Dziękuje za odpowiedż
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daje tyle,że potem bolą nogi
a tak na poważnie to chodzenie utrzymuje Cię w lepszej kondycji niż np. praca siedząca...
Jestes w ruchu, spalasz kalorie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jemu chyba chodzilo o chodzenie z obciazeniem na nogach. Mozna to robic ale nie zakladaj wiecej niz 0,5 na noge - jesli zalozysz 2 kilkoramy albo wiecej spieprzysz sobie kolana i nici z treningow. Zamiast cwiczyc bedziesz sobie chodzil do lekarza co miesiac.
Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, proszę cię. A tak wogóle czemu ten post nie jest zamknięty...
Napisano Ponad rok temu
Co do twojego pytania to chodzenie po kilka godzin dziennie wzmacnia troche nogi - ale tylko troszeczke.
Napisano Ponad rok temu
Tyle ze chodzenie jest lepsze bo nie musisz tak dlugo cwiczyc zeby zmeczyc sie jak na silce.
Uwazam ze chodzenie z ciezarkami to dobry sposob na wzmocnienie i rozbudowanie swoich miesni. Nie praktykuje tej metody bo urodzilem sie z duzymi nogami ale z tego co slyszalem od kolegow to pomaga im. Mowia ze mocniej kopia ale nie wiem czy to prawda.
Walczylem z jednym kolesiem przed tym jak zaczal nosic te ciezarki i mial slabego lowkicka a po 2 miechach jak z nim walczylem to udalo mu sie mnie podciac ale tylko moja lewa noge. Wedlog mnie to moze Ci pomoc w wzmocnieniu nog.
POZDRO :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muzyka w mauy thai
- Ponad rok temu
-
Muay Thai, Łódź, nowy klub...
- Ponad rok temu
-
Super League
- Ponad rok temu
-
Michalczewski-slaby trening,czy moze czas na emeryture?
- Ponad rok temu
-
Obiegi
- Ponad rok temu
-
Gala boksu w Poznaniu?
- Ponad rok temu
-
Ochraniacze na kolana do MT
- Ponad rok temu
-
???