!!!ostrzegam!!! drastyczne !!!
Napisano Ponad rok temu
Kumple z liceum mojego brata twierdzą, że byle jaki koleś, który trenował kicka lub coś innego, nakopałby nożownikowi. Bóg nienawidzi głupców.
Napisano Ponad rok temu
Byla jakis czas temu glosna sprawa mistrza kickboxingu ktory zostal zadzgany nozem przez 3 chyba panow na swojej klatce schodowej. Bronil sie i mial pociete nogi, ale go dopadli jednak.Kumple z liceum mojego brata twierdzą, że byle jaki koleś, który trenował kicka lub coś innego, nakopałby nożownikowi. Bóg nienawidzi głupców.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko mocno chlastaj ta atrapa zeby poczuli. I mow za kazdym trafieniem co sie stalo. Najlepsze sa soczyste opisy typu "ooo jakie ladne ciecie przez noge... Hmmm, taak, nogawka bedzie przewiewna... Nooo, dobre 30cm czystego ciecia... Jakbym widzial lejaca sie juche! Kreeew, skora cos chyba wisi z deka. O a teraz tak jakbym czul kosci Twojego przedramienia na ostrzu. Mam nadzieje ze sie nie wyszczerbi. No ale kosci sa mieksze. Bedziesz mial szczerbe na kosci promieniowej..."Otóż to - z takim sprzętem łatwo praktycznie przetłumaczysz co i jak.(daj im pozwolenie na wszystko :wink: )
Napisano Ponad rok temu
"ooo jakie ladne ciecie przez noge... Hmmm, taak, nogawka bedzie przewiewna... Nooo, dobre 30cm czystego ciecia... Jakbym widzial lejaca sie juche! Kreeew, skora cos chyba wisi z deka. O a teraz tak jakbym czul kosci Twojego przedramienia na ostrzu. Mam nadzieje ze sie nie wyszczerbi. No ale kosci sa mieksze. Bedziesz mial szczerbe na kosci promieniowej..."
8O Nie wiedziałem, że masz taką wypaczoną wyobraźnię
W trafieniach największy problem. Gdybym trafił prawdziwym nożem, to typ moment straciłby chęć do walki. Tu sprawa jest inna. Dam im pozwolenie na wszystko. Chlastnę atrapą. Koleś nie poczuje i skasuje mnie jakąś serią. Im się nie da wytłumaczyć, że "wykrwawiasz się!", albo "już jesteś martwy!".
A co do atrapki to chyba sobie fixnę takową. Klawy bajer. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nawet tak bez hardkorow - mozesz byc pewien ze ktos kto dostaje takim ustrojstwem czyste "ciecie" przez ryj albo czyste i silne pchniecie na korpus zauwaza co sie stalo 8)
Napisano Ponad rok temu
Albo pod pache :wink:mozesz byc pewien ze ktos kto dostaje takim ustrojstwem czyste "ciecie" przez ryj albo czyste i silne pchniecie na korpus zauwaza co sie stalo 8)
Napisano Ponad rok temu
8)
w kazdym razie nie jest to ani przyjemne, ani bezbolesne, ani niezauwazalne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha Arschschmerzen napisz jak ci poszło.
Bardzo chętnie. Muszę tylko troszkę pomachać nożem, bo już od dawna tego nie robiłem, a nie chciałbym dostać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
otwieranie batona
- Ponad rok temu
-
pomozcie
- Ponad rok temu
-
Escuela Sevillana de Armas Blancas
- Ponad rok temu