czesc ... bjj czy jiu jitsu.... jaka podstawowa roznica ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"mistrzowi" jj który za napisanie pracy dostaje stopien
he he he to ja nawet wiem o którym krakowskim dojo piszesz
ale to akurat jest przypadek patologiczny
druga sprawa są kluby jj które mają w programie całkiem sporo sparingów (głównie jj sportowe, ale nie tylko) tylko że przez "tradycjonalistów" są nazywani odszczepieńcami, zaprzańcami itd. więc nie generalizujmy
kolejna rzecz znam kilku instruktorów jj którzy uzupełniają swoją wiedzę o bjj, przyswajają ją i nie wstydzą się do tego przyznać
no nie ukrywam ze znam dużo więcej takich którzy się do tego za nic nie przyznają...
Napisano Ponad rok temu
Lekkoatletyka? Rozciaganie sie (wieksza czesc treningu)? Piszesz, ze cwiczysz ValeTudo, ja mam kolege, ktory trenuje "Wojewodzkie mistrostwa w Pilce noznej". Tez sobie chwali
Pozatym:
1) Nie wiem co u Was na treningach JJ sie robi, ale u mnie zupelnie inaczej trening wyglada.
2) Nie znam nikogo, kto by za napisanie pracy dostal jakis pas.
3) Ciekawi mnie, ze ludzie ktorzy jak to napisales opieprzaja sie na treningach pokonuja mistrzow JJ. Czy to znaczy, ze jesli obejrze szkoleniowki BJJ to tez bede wymiatal?
Napisano Ponad rok temu
trzeba przyznac ze ucze sie bjj przez taki sam okres co jj
czyli mamy typowy przyklad sytuacji - konczy osoba podstawowke i w gimnazjum wygrywa olimpiade matematyczna - gimnazjum oglasza wszem i wobec jakie to jest wspaniale bo jego uczniowie wygrali olimpiade matematyczna a to ze gdyby nie nauczenie delikwenta tabliczki mnozenia w podstawowce to nie jest wazne 8)
Napisano Ponad rok temu
Tak zgadza sie mówie o sekcji SEIKEN KrakówTo ja nie wiem co Ty za JJ cwiczyles
Lekkoatletyka? Rozciaganie sie (wieksza czesc treningu)?
Napisano Ponad rok temu
jeszcze raz przepraszam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
egzaminy
- Ponad rok temu
-
Aikijutsu!!!
- Ponad rok temu
-