mocne plecy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gadka:
[....]
ja: szukasz zaczepki widze
on: ja nigdy nie szukam zaczepki
[cisza]
on: a kogo znasz na Stogach ?(taka fajna ciekawa dzielnica mojego miasta)
ja: a znam znam, ale kogo to już nie twój interes, jak się dowiesz to już będzie po zawodach.
on: :?
Koniec gadki. Koleś się zmył i więcej go nie widziałem.
Pozdroofka
Napisano Ponad rok temu
oni zazwyczaj mają mocne plecy
Napisano Ponad rok temu
Czy któryś ze strongmenów przebywał w więzieniu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys jeden pan dresowaty chciał "bezwzrotnej" pozyczki i dałem mu po łbie noszoną za pazuchą pałą. Prawie sie biedak popłakał i powiedzial, że mam przejaebane bo kogoś tam zna. No to mu powiedziałem, że jakoś ich tu teraz nie widzę i jebnąłem jeszcze kilka razy, bo denerwuja mnie pacjenci kims tam sie zasłaniający
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestes moim idolemej dzieci dzieci
kiedys jeden pan dresowaty chciał "bezwzrotnej" pozyczki i dałem mu po łbie noszoną za pazuchą pałą. Prawie sie biedak popłakał i powiedzial, że mam przejaebane bo kogoś tam zna. No to mu powiedziałem, że jakoś ich tu teraz nie widzę i jebnąłem jeszcze kilka razy, bo denerwuja mnie pacjenci kims tam sie zasłaniający
Napisano Ponad rok temu
autografy wysyłam za zaliczeniem pocztowymjestes moim idolemej dzieci dzieci
Napisano Ponad rok temu
mój "kolega" mial kiedys sytuacje ze go kilku dresow chcialo wziasc w obroty i powiedzial ze zna pana "x" a dresy zadzwonili do pana "x" i sie spytali czy go zna...dostal jeszcze wiekszszy wpierdol...
tez slyszalem taka historyjke, a raczej niemozliwe, zebysmy mieli wspolnych kolegow. Bajka osiedlowa, czyz nie?
Napisano Ponad rok temu
a moze takie akcje czesto sie zdarzaja?
hmm..nie sadze ale coz, kto wie, moze... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mój "kolega" mial kiedys sytuacje ze go kilku dresow chcialo wziasc w obroty i powiedzial ze zna pana "x" a dresy zadzwonili do pana "x" i sie spytali czy go zna...dostal jeszcze wiekszszy wpierdol...
tez slyszalem taka historyjke, a raczej niemozliwe, zebysmy mieli wspolnych kolegow. Bajka osiedlowa, czyz nie?
hmm, nie wiem ...chyba jednak bajka zapytaj jeszce raz kolegi i sie przekonamy
Napisano Ponad rok temu
ostatnio się poślizgnąłem na lodzie i mnie bolą do teraz :? ...
Napisano Ponad rok temu
Plecy mi jeszcze nigdy dupy nie uratowaly , ale szybkie , silne rece i trzezwosc umyslu i owszem
A mnie szybkie i silne nogi
Napisano Ponad rok temu
Pewnego razu, pewien siebie jak zwykle podszedł do chłopaka, mówi że chce kasę, na co otrzymał odpowiedź negatywną oraz parę razy w łeb za wyskakiwanie z pięściami. Poleciał szybko do brata, który był w pobliżu. Krókti dialog - S-starszy brat, C - napadnięty chłopak
S - co mi k...a brata bijesz, wp....ol chcesz
C- słuchaj, podszedł do mnie, chciał kasy, wyskoczył z pięściami to oberwał
S(do brata)- to co sie k...a dziwisz, ze dostałeś, ja twoich spraw nie będę załatwiał gówniarzu...(po czym spuścił mu większy wp...ol)
Moral - nawet jesli ktoś ma znajomości to nie zawsze uda mu sie ich użyć...
2)Inna historia(zasłyszana, nie jestem pewien jej prawdopodobieństwa)
W pociągu jakiś dresik się rzuca do wszystkich, bo on zna Zdzicha(czy jakiegoś innego grubego :wink: )Wstaje jeden koleś i mówi mu, by się uspokoił...
X - spi...alaj - ja znam Zdzicha, nic mi nie zrobisz itp
Y- to ciekawe, bo to ja jestem Zdzichu
Morał - jak sie powołujesz na kogoś to przynajmniej wiedz jak wyglada
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szczenka na akcje
- Ponad rok temu
-
co jest najlepsze dla osoby ktora nic nie trenowala ?
- Ponad rok temu
-
Jak walczyc w autokarze
- Ponad rok temu
-
zeby nie robic balaganu ...
- Ponad rok temu
-
Zabić
- Ponad rok temu
-
złamany nos