seminarium z trenerem Jedutem, torun 19-20/ 02
Napisano Ponad rok temu
trening poswiecony walce sportowej rowniez ciekawy- poczawszy do rozgrzewki, przez "oswajanie z kontaktem", zwody i kontry.
moze Hye, Picachu i Cisco kid napisza cos wiecej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do ukladow, to techniki recznie byly rowniez w przewadze. Uderzenia, bloki troche pokopalismy i tak jak Moro juz wspomnial nie bylo przerostu formy nad trescia. Podsumowujac to treningi bardzo pozyteczne i przyjemne :twisted:
Napisano Ponad rok temu
jak jezdzilem na centralne zgrupowania i wieczorne treningi prowadzil pan Jedut zawsze mialo sie mieszane uczucia, bo z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony swiadomosc zblizajacego sie "wpier*olu" mogla troche deprymowac szczegolnie ze byl to 3 trening w ciagu dnia... za ktoryms razem kojarzac ciezki trening i nazwisko trenera przywarlo do niego wsrod nas przezwisko (mistrz)"Jedi", bo wysysal z cwiczacych cala energie;)
ogolnie b milo wspominam te treningi. no i te wstawki slowne czasem( ) np
(podczas cwiczenia twimyo yop w parach na zmiane)
"Jedi": co tak nisko? za moich czasow trener nas prowadzil na plaze, skakalismy w piachu a on machal kijem na(jakiejs tam) wysokosci i kto wyskoczyl za nisko dostawal tym kijem po kulasach"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wsumie mielismy 6h treningu w srodku 2h przerwy ale i tak jak wórciłem do domu to byłem wykonczony! Nastepnego dnia był egzamin ale do tego juz załozyłem wczesniej topic;]!
Jako trener jest naprawde swietny mimo iz wiekowy;],ale wystarczy chcoaciazby popatrzec ilu mistrzów wytrenował np Jarka Suske ktory teraz jest jednym z najlepszych techników!!
Pod wrazeniem tez byłem jak wykonywał układy z jaka dokładnoscia, wydawało sie ze to jeden plynny ruch.
Krótko mówiac jezeli macie okazje uczestniczyc w treningu przez niego prowadzonym to na prawde polecam
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E tam . Twardym trzeba byc :twisted: ale fakt faktem lekko nie bylo.
w koncu jezdzi sie trenowac, a nie opalac :-D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wasze osiągnięcia !!! - pochwalcie sie ;)
- Ponad rok temu
-
Kontuzje
- Ponad rok temu
-
Siła a prędkość ....
- Ponad rok temu
-
Reklama Onet, albo dlaczego tkd jest najlepsze :)
- Ponad rok temu
-
Egzamin u Jeduta!!
- Ponad rok temu
-
confusion
- Ponad rok temu
-
Technika czy praktyka ....
- Ponad rok temu
-
dobok?