Jestem w szoku, ciekawe ile mi żywota ostało waćpanieSztuki walki czynia czlowieka spokojnym, opanowanym i usmiechnietym.
Sporty walki-wrecz przeciwnie. One zabijają czlowieka, rujnujac jego wewnetrzny usmiech.

Napisano Ponad rok temu
Jestem w szoku, ciekawe ile mi żywota ostało waćpanieSztuki walki czynia czlowieka spokojnym, opanowanym i usmiechnietym.
Sporty walki-wrecz przeciwnie. One zabijają czlowieka, rujnujac jego wewnetrzny usmiech.
Napisano Ponad rok temu
ja bym dodal : Sporty walki-wrecz przeciwnie. One zabijają czlowieka, rujnujac jego wewnetrzny usmiech, ale ucza brutalnosci i twardosci dzieki czemu w razie zagrozenia bedziemy w stanie obronic swoje zeby i ewentualnie po skonczeniu ze sportami walki, zachowac ladny- kompletny usmiech.Sporty walki-wrecz przeciwnie. One zabijają czlowieka, rujnujac jego wewnetrzny usmiech.
Napisano Ponad rok temu
jakaś hare kryszna czy co :blus:Sztuki walki czynia czlowieka spokojnym, opanowanym i usmiechnietym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybacz wing tsun ale twoja wypowiedź jest niezrozumiała :?
Napisano Ponad rok temu
W takim razie juz nie zyjeSztuki walki czynia czlowieka spokojnym, opanowanym i usmiechnietym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu