Waga mi spada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha i śpij dużo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
W razie problemów skontaktuj się ze sprzedawcą 8)
A poważniej, to pogadaj z jakimś dietetykiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektorzy tutaj zartuja z tasiemcami i innymi pasozytami, a to moze byc calkiem mozliwe. Wiekszosc wyczynowych sportowcow przynajmniej raz w roku odrobaczywia sie.
Jednak zalozmy, ze nic w Tobie nie siedzi, problem tak jak przedmowcy pisali lezy w odpowiedniej podazy kalorii w codziennym odzywianiu. Twoj problem to czesty dylemat osob, ktore wlasnie uprawiaja sztuki walki i dodatkowo chca chodzia na silownie.
Osobiscie sugerowalbym poczynic takie kroki:
- starac sie jesc wiecej, nie chodzic glodnym, pamietac o posilkach
- zakupic odzywke Carbo, Gainer, L-Glutamine, Witaminy i mineraly + ew. BCAA.
Podaj swoja wage, wiek, wzrost to ulozymy dawkowanie tych odzywek.
Pozdrawiam
ekspert PZ
Napisano Ponad rok temu
Sam mam zamiar niedlugo to sobie zrobic - profilaktycznie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najpierw sie u p e w n i j, że jesz dobrze. a poza tym 4 mt i 3 siłownia w tygodniu to troszke za dużo, chociaż to też oczywiście zalezy od tego jak trenujesz na siłce i jaki masz staż. najlepiej napisz o tym więcej.
aha i śpij dużo
Ja trenuje taekwon-do/kickboxing, wbiegam po schodach z obciaznikami 2-3 razy w tygodniu, 3 razy silownia, zapasy 1 raz w tygodniu, 2 techniki prewencyjne, i codziennie o 6.00 rano zaprawy, 2-3 razy worek. Dziennie mam ok 2 treningi po 16 i po kolacji ok 19, nie dosc ze karmią u nas w Strazy Granicznej jak w przedszkolu to i tak idzie mi masa! i nie chudne:)
Najlepiej weź połącz cykl jezeli masz duzy budzet BCA (regeneracja miesnia) + Kreatyna (masa i siła) + 80% Białko (budulec mięsnia) bądz Mass Gainer (węglowodany) .. ja cos takiego biore i nie narzekam a jeszcze dołożyłem l-karnityne na spalenie tluszczu bo te wojskowe ziemniaki sa bardzo tuczące:D
Napisano Ponad rok temu
Narazie wstukam przepis, od razu pisze ze jeszcze nie probowalem.
Pyrantelum - po dziesieciu dniach brania powtorka
Dziesiec dni pozniej Timidazol (jednorazowo)
Pozniej przez 7 dni pic rano - ziolka piołun lub wrotycz
Cos nie jasno mi napisal, jak przyjdzie do mnie znajomy to go jeszcze podpytam szczegolowo.
Kolejna sprawa nie wiem czy te preparaty sa na ogolnodostepne czy nie (tak jak pisalem jeszcze nie stosowalem), jak na recepte to musicie smignac do rodzinnego i poprosic o recepte.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przeskok "czegoś"
- Ponad rok temu
-
Zamykanie naczyn krwionosnych ?
- Ponad rok temu
-
Hot Point
- Ponad rok temu
-
Przychodnia Wrocław
- Ponad rok temu
-
Polska&Białoruś
- Ponad rok temu
-
ospa wieczna
- Ponad rok temu
-
herbatka BIO-POWER z bio-active - ktos probowal?
- Ponad rok temu
-
Cracovia Maraton
- Ponad rok temu
-
kolano - choroba Osgood Shlatter'a
- Ponad rok temu
-
Posilek w dniu zawodow.
- Ponad rok temu