Waga mi spada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety, kumpel jest na jakims zgrupowaniu i bedzie dopiero za kilkadziesiat dni.
Mam pytanie zaczołem normalnie trenowac ,mialem tydzien odpoczynku.mam odzywke bialkowa i aminokwasy ,jak to jesc i kiedy?pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja czytalem, ze np 1h gry w pilke to 300kcal, a wjezdzanie na rowerze pod gore to kolo 350 na h spalonych, wiec watpie w 900 kcal, no chyba ze to cal nie kcalnie wiem na ile pewnie mozna traktowac roznorakie kalkulatory z internetu, ale wychodzi ze 1,5h boksowania to jakies 800-900 spalonych kalorii
Bialko bierz rano ( ja pije sobie do sniadania ) i przed snem, jak cie stac to pij jeszcze 40-60 minut po treningu.
Aminy przed i po, w wersji oszczednej po :-)
PS. Ja pier..ole
Chlopaki widze, ze dla was medycyna sie zatrzymala w miejscu jakies 300 lat temu
Odrobaczac sie chcecie :
Pyrantelum - po dziesieciu dniach brania powtorka
Dziesiec dni pozniej Timidazol (jednorazowo)
Pozniej przez 7 dni pic rano - ziolka piołun lub wrotycz
Badzcie powazni. Idzcie do apteki i kupcie tabletki na odrobaczenie. Odrobaczam sie raz czy dwa w roku, ale jeszcze o takich rzeczach jak piszecie nie slyszalem
Powiem wieczorem jak sie to nazywa dokladnie i nie musi to trwac 2 tygodni, tylko jedna tabletka. Badzcie powazni
Napisano Ponad rok temu
Przy Twoim wzroscie profesjonalisci ze styli kopanych i uderzanych, czy tylko uderzanych startuja w wadze 79.150 kg np. D. Michalczewski (184 cm), a jego przeciwnicy sa jeszcze wyzsi. Diablo przy takim samym wzroscie jak Ty wazy mniej od Ciebie.
Po prostu taka jest Twoja natura, a Ty probujsz ja zmienic. Ale mysle, ze w dluzszej perspektywie nie uda Ci sie to - albo wrocisz do swojej wagi, albo upasiesz sie i bedziesz nosil "opony".
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty masz dopiero 16 lat. Czulem sie w obowiazku przypomniec dlaczego jestes lzejszy/mniej umiesniony od w pelni rozwinietego mezczyzny. Mysle, ze jak bedziesz juz mial 19-20 to bedzie troche inaczej.jeszcze kilka kg mi brakuje ale czy 83 to aby na pewno waga idealna?
Napisano Ponad rok temu
(Przeciez to zalezy glownie od Twojej genetyki 9np. grubosc kosci), a nie jakiegos wzorca, czy wlasnychcheci w tej materii.
Przy tym wzroscie mam kumpli wazacych (naturalnie ponad 100 kg), ale i takich, ktorzy waza 71 kg (np. Gonzo), ktory i tak jest dobry w bjj.
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przeskok "czegoś"
- Ponad rok temu
-
Zamykanie naczyn krwionosnych ?
- Ponad rok temu
-
Hot Point
- Ponad rok temu
-
Przychodnia Wrocław
- Ponad rok temu
-
Polska&Białoruś
- Ponad rok temu
-
ospa wieczna
- Ponad rok temu
-
herbatka BIO-POWER z bio-active - ktos probowal?
- Ponad rok temu
-
Cracovia Maraton
- Ponad rok temu
-
kolano - choroba Osgood Shlatter'a
- Ponad rok temu
-
Posilek w dniu zawodow.
- Ponad rok temu