![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Sorry, wq..am się
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec nie czytaj wiecej tematow o PZK. Poza tym ludzie, ktorzy wiedza o co chodzi - to wiedza, a reszta z tematow oglaszanych na tym forum sie nie dowie. Szczegolnie ze byly juz przypadki usuwania niewygodnych wypowiedzi. Nie wiem tylko dla kogo byly one niewygodne 8OGówno mnie obchodzi CO, KTO, GDZIE i kiedy.
Sorry, wq..am się
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poznać prawdy??
Ok skoro tak twierdzicie to tółumaczcie to sobie w JEDNYM temacie a nie w 20 zaśmiecając przy tym całe forum
Napisano Ponad rok temu
Czy Wy nie rozumiecie? Jakbym gadałą do ściany... Chodzi o jedną rzecz:
[b]
A poza tym: Perminator-nie wiem co masz do PZKT bo funkcjonuje dobrze a pieniądze które daję na składkę nie są ciężkie a wręcz śmieszne! Twój problem jeśli klub wyciąga od Ciebie kolosalne sumy-zmień klub na taki gdzie składka jest symboliczna.[/u]
Napisano Ponad rok temu
Ludzie! Jezeli was też "gowno interesuje" jak ujela kolezanka co sie dzieje z waszymi i innych pieniedzmi to wasz problem.
Ja jednak chce wiedziec na co wydawane sa ciezkie pieniadze placone z naszych skladek na zwiazki karate. Zreszta pol biedy z PZK tam jest przynajmniej jakas opozycja i to wychodzi na jaw. O PZKT nie bede pisal bo ochrona prezydenta zrobi mi wjazd na chate:)
A jezeli nie chcecie wiedziec o tym co zlego sie dzieje to zyjcie w idealnym swiecie bez przekretow i drak. Tez bym chcial w takim zyc ale przemilczanie takich rzeczy ich nie zlikwiduje. Wrecz poglebi.
PS. Jak nie zalezy wam na waszych pieniadzach i "gowno was to obchodzi" to podam moze moje konto i tam cos powplacacie?
Napisano Ponad rok temu
Widzisz Washi ,przy całym szacunku dla Twojej osoby,przez takie gadanie ludzie śmieją się z karate....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu