nie wywalisz sie ale na niego ;
jak widzę slizgawica umysłowa dzisiaj panuje całkowita
Napisano Ponad rok temu
nie wywalisz sie ale na niego ;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro to taki problem to może pomyśleć o łańcuchach na buty ? niektóre chyba nawet nie wyglądają zbyt dziwnie
Napisano Ponad rok temu
własnie tak z tym ze nóg nozna uzywac ewentualnie do wyciećNajbardziej skuteczny na sliskie powierzchnie to sam boks sie wydaje.
Kazde kopniecie wiąże sie z utrzymaniem równowagi na jednej nodze przez jakiś czas, co na zlodzonej ulicy może być ryzykowne. Ja na pewno nic bym nie kopał gdybym miał walczyć na ulicy w takich warunkach.
Napisano Ponad rok temu
skoro to taki problem to może pomyśleć o łańcuchach na buty ? niektóre chyba nawet nie wyglądają zbyt dziwnie
Za mały ciężar, przecież to ma się wczepiać w lód. Może gdybyśmy mieli 4 nogi miało by to jakiś sens. Załóź sobie łańcuchy na buty gleba gwarantowana jeszcze bardziej się narażasz na upadek.
Napisano Ponad rok temu
Za mały ciężar, przecież to ma się wczepiać w lód. Może gdybyśmy mieli 4 nogi miało by to jakiś sens. Załóź sobie łańcuchy na buty gleba gwarantowana jeszcze bardziej się narażasz na upadek.
nie wiem - nigdy nie używałem ale skoro produkują to może jednak działa? przecież cała masa oprze się na kilku ogniwach [a ogniwa powinny być kanciaste]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu