Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Macie treningi... ale Wam zazdroszcze ... ja nie mam gdzie cwiczyc
To jak w koncu jest? mozesz cwiczyc czy nie? A moze Smail cie w koncu wyrzucil?a po ostatnim treningu czulam sie okropnie .. nic nie umiem .. wszystko do dupy ... :twisted:
:drinking:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnóstwo klubów ma treningi w sierpniu, wystarczy poszukać.a nasze dojo w sierpniu zamkniete... mam nadzieje, ze beda jakies potajemne treningi :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Macie treningi... ale Wam zazdroszcze ... ja nie mam gdzie cwiczyc
To jak w koncu jest? mozesz cwiczyc czy nie? A moze Smail cie w koncu wyrzucil?a po ostatnim treningu czulam sie okropnie .. nic nie umiem .. wszystko do dupy ... :twisted:
:drinking:
A moze za duzo vakacyjnego pivka :wink:
![]()
no samo juz nie wiem....ech te kobiety :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Paskuda,
poklon poklon poklon nic dodac, po prostu jestes Wielka!!
Mnie przedwczoraj jakis poczatkujacy przykosil lokciem w skron, bania mi spuchla, nie moge sie dotknac, chodze jak jakies widmo.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cze Paskuda, widze że wzięłaś sprawy w swoje ręcepracuje na nad refleksem, by w pore zejsc z linii
![]()
Napisano Ponad rok temu
Cze Paskuda, widze że wzięłaś sprawy w swoje ręce
pracuje na nad refleksem, by w pore zejsc z linii![]()
![]()
A refleks nic nie da - czas reakcji człowieka jest zbyt mały byśmy mogli reagować świadomie na idący cios podczas wymiany. To jak granie w łapki, tylko że tu łapka leci w ryło![]()
TIMING!!! tylko timing nas ratuje![]()
A ja dziś ide na drugi trening w nowym sezonie. 8) Po miesiącu przerwy aż mnie nosi, więc jestem niebezpieczny, na pierwszym treningu jednak nikogo nie połamałem, co prawda były dosyć pokojowe techniki, ale to i tak sukces![]()
Napisano Ponad rok temu
Panie, jakby był w kiosku po 3,40 to bym sprzedał nerkę i wykupił cały nakładhmm.. ale właściwie jak działa ten timing? z czego wynika? jak się go nabywa (w kiosku po 3,40? :wink: )
TIMING!!! tylko timing nas ratuje![]()
Napisano Ponad rok temu
Juz i tak malo kto w dojo chce ze mna cwiczyc, nie........nie, aikido to harmonia i milosc 8)skaranie boskie z tymi poczatkującymi :twisted: :twisted:
mam nadzieję, ze odpłaciłes mu pięknym za nadobne![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
[. No straszna lamaga......Claude'a nie bylo, pewnie goscia pogoni zeby zalozyl bialy pas i zaczal od treningu dla poczatkujacych....
Napisano Ponad rok temu
Jak ktos jest dobry, to sie honorujejak sie u Was honoruje stopnie? z tym czarnym pasem zartowales , czy na serio ?? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnóstwo klubów ma treningi w sierpniu, wystarczy poszukać.a nasze dojo w sierpniu zamkniete... mam nadzieje, ze beda jakies potajemne treningi :twisted:
Napisano Ponad rok temu
nie chce mi siewole pochodzic na basen i spedzic dziennie przynajmniej godzinke na rowerku w ramach odpoczynku od treningow
a niedlugo na mazury...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobry tajming to kupić browar w niedziele wieczorem, na 30 sekund przed zamknięciem sklepu.
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu