Fotki wkrotce
tylko tym razem jakies powazne publikacje prosza, a nie zadne necki
Vince, ktory prawie sie nabral
Napisano Ponad rok temu
Fotki wkrotce
Napisano Ponad rok temu
A to jest mi bardzo milo 8)Vince, ktory prawie sie nabral
Napisano Ponad rok temu
Nie no, jasne że tak. Ale wtedy nie rozważam używania takiego noża. A jak coś kupuję i rozważam używanie... to znaczy, że nie ma dylematu. Przecież nie będę strugał patyków przy pomocy "Microholics HALO", nie? Ale to już z samego założenia...A mi się zdarza, że kupię cos czego nie będe używał.
Napisano Ponad rok temu
O! I tyle tez bym mial do powiedzenia w tym temacieUzywac. Kazdy zgodnie z jego przeznaczeniem, ale uzywac.
Napisano Ponad rok temu
No - a ja mam sobie razorbacka u paska i za człona nie chciałbym go używać zgodnie z przeznaczeniem :twisted:Gab3d napisał:
Uzywac. Kazdy zgodnie z jego przeznaczeniem, ale uzywac.
O! I tyle tez bym mial do powiedzenia w tym temacie Smile
Napisano Ponad rok temu
Dlatego wlasnie kupuje TYLKO noze uzytkowe a nie jakies tam killeryNo - a ja mam sobie razorbacka u paska i za człona nie chciałbym go używać zgodnie z przeznaczeniem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Dlatego wlasnie kupuje TYLKO noze uzytkowe a nie jakies tam killery
Napisano Ponad rok temu
Dlatego wlasnie kupuje TYLKO noze uzytkowe a nie jakies tam killeryNo - a ja mam sobie razorbacka u paska i za człona nie chciałbym go używać zgodnie z przeznaczeniem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koncepcja słuszna szczególnie jesli chodzi o kupy problemu nie ma zadnego w kolekcjonowniu noży,tylko czasem trzeba ich pouzywac i tyle.znaczki to sa na kopert, monety to waluta do wydawania, jak ktos zbiera noze to w czym jest problem ?
kazdy ma swoje hobby, zbieranie ptasich kup dla kogos tez moze byc fascynujace (moze przesadzilem :wink: )
wiec jak jest ? mozna zbierac co sie chce 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale każdą tylko raz .Podobnie jak nożem do tego nie przeznaczonym .Ptasimi kupami mozna rzucac ! Wiec tez czasem mozna porzucac, a nie tylko w pudelko chowac !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ak idziecie przez pola mokotowskie w okolicach Merlin to bedac pod drzewami nie krzyczcie "jebut" , mozna kolekcje znaczaco powiekszyc - czasem az nazbyt "sie nachapac" (na "bum" ptaszki nie reaguja )
Dlaczego? Choćby dlatego, żeby nie porysować ostrza, nie wykruszyć okładek (mamut, kość, drewno, itp.).
Pisanie, że każdy nóż trzeba używać jest absurdalne. Tak jak nie jeździ się niektórymi samochodami, nie jada z niektórych porcelan, czy nie nakleja się niektórych znaczków na kopertę, tak samo niektórych noży się nie używa.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu