Honor,zasady...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie kopiesz go ? ...
ładnie mówisz, żeby czekał na policje ? :roll: ...
a kto to są "ludzie z osiedla" ? ...
kiedy złodziej jest złodziejem, to nie ma zmiłuj, że jest z tego samego osiedla ...
jeśli bronie się przed atakującym to oczywiste, że chcę wygrać nie rozumiem czemu nie miałbym wyciągać "sprzętu" ...
ale może ja nie mam zasad i nie jestem honorowy :roll: ...
Napisano Ponad rok temu
Nie istnieje coś takiego na ulicy. Jesteś spokojny, nikogo nie wqrwiasz? Zaatakują Cie za nic, bedziesz sie zastanawial czy kopnięcie w krocze bedzie honorowe czy nie jak koleś Ci zap**** kosą??
Napisano Ponad rok temu
*przyklad
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
to było uzupełnienie mojego wcześniejszego postu o informacje które wpadły mi do głowy po przeczytaniu twojego ...
Napisano Ponad rok temu
Ludzie posiadający moralność nie muszą zasłaniać się takim "ulicznym honorem". Tyle mojego zdania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W dzisiejszych zdziczalych czasach ludzi kierujacych sie honorem ,zasadami jest coraz mniej...Ja wychowalem sie w czasach gdzie solo to bylo "solo",nie kopalo sie na ziemii,nie chcialo sie nikogo zdewastowac,nie mowiac o lataniu z nozami,siekierami itd.Mialo sie takze szacunek do starszych...Dzis jak wszyscy widzimy podstawowe zasady zanikaja. Nie wystarczy wygrac z przeciwnikiem i uslyszec od niego "dosc",nalezy poskakac mu po glowie tak aby na dlugo zapamietal nauczke...
Wielu pisze,ze na ulicy nie ma honoru i po czesci sie z tym zgodze gdyz czasami kierowanie sie honorem w sytuacjach zagrozenia moze nas drogo kosztowac...
Czy wy wyzanajecie jakies zasady,kierujecie sie honorem,jak to jest u was??
mylisz pojęcia solo a napad na ulicy, zasady w solo może i są , przy napadzie nie ma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprzedawanie ludzi zdecydowanie zle sie kojarzy - mnie tez. Powiedz mi jednak co z tymi, ktorzy nie dla zysku tylko z poczucia obywatelskiego obowiazku wspolpracuja z policja?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli chcesz byc honorowy, to: "nie zabijaj, jesli wystarczy zranic. nie ran, jesli wystarczy obezwladnic. nie obezwladniaj, jesli wystarczy uniknac."
a solowki - naprawde z calym szacunkiem dla wszystkich - to pojecie dobre na szkole podstawowa... odpowiedz na propozycje solowki moze byc tylko jedna: "chcesz solowki? ok. zapraszam na ring albo na mate. sala ta i ta, godzina ta i ta".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Front kick na ulicy ?
- Ponad rok temu
-
paralizator
- Ponad rok temu
-
Noszenie noża, siekiery, pałki, nunczaku czy tonfy!
- Ponad rok temu
-
Nie skopałem gościa, i mam wyrzuty sumienia...
- Ponad rok temu
-
SYTUACJE W BRAMIE
- Ponad rok temu
-
Tył autobusu i pewna sytuacja...
- Ponad rok temu
-
wasze doświadczenia
- Ponad rok temu
-
od czego najlepiej zaczac...