Kolejna nowość od MT
Napisano Ponad rok temu
Dziwnie to wymyślili muszę przyznać :? .
P.S. Zajrzyjcie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]- nowa stronka wreszcie ruszyła
Napisano Ponad rok temu
Czego to te ludzie nie wymyślą żeby mieć nowy produkt
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Polaczenie SOCOMA z Rescue Hook.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czubek klingi bylby totalnie bez sensu.
Napisano Ponad rok temu
-wystający czubek ostrza - chyba nie trzeba mówić jakby to było niebezpieczne dla posiadacza
-czubek byłby narażony na uszkodzenia nie tylko przy pracy z rozlożona klingą ale nawet w stanie złożonym...
Popatrzcie na kolorystykę tego dinksa inną niz ostrze i krzywizne ostrza na ostatniej fotce - moim zdaniem klinga nie ma prawa przy takiej linii mieć czubka tam gdzie jest breaker...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakoś od razu mi to też przyszło do głowy (zwłaszcza, że go mam :wink: )...Czyżby sę uczyli od SOGa model Trident
ale Microtech to nie moja działka....
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Fajnie... mnie interesuje szczegolnie dzial FIXED BLADES :twisted:Zajrzyjcie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]- nowa stronka wreszcie ruszyła
Ciekawe kiedy ruszy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe a zwróciliście uwagę na Wave'a a'la emerson commander?
W automacie??? :roll:
mlodyarduh
Napisano Ponad rok temu
he he, a zwróciłeś uwagę, że nóż ten nosi sie dowrotnie i że to "coś" jest także odwrotnie umieszczone, i że w sumie to jest po prostu zaokrąglenie, aby ostrze blokujące się o stop-pin miało z nim jak największą powierzchnię styku? :roll:hehe a zwróciliście uwagę na Wave'a a'la emerson commander?
Napisano Ponad rok temu
Bo ja chyba slepy jestem.
Napisano Ponad rok temu
he he, a zwróciłeś uwagę, że nóż ten nosi sie dowrotnie i że to "coś" jest także odwrotnie umieszczone, i że w sumie to jest po prostu zaokrąglenie, aby ostrze blokujące się o stop-pin miało z nim jak największą powierzchnię styku? :roll:
8O no fakt nie popatrzyłem na sposób noszenia, IMHO nie-fajnie to wygląda...
Napisano Ponad rok temu
Ale bardzo dobrze działa! Szczególnie w silnych automatach, gdzie ostrze przywala w pin z dużą siłą (np. duży SOCOM Elite). Tam punktowy styk ostrza ze stop-pinem to byłaby porażka.8O no fakt nie popatrzyłem na sposób noszenia, IMHO nie-fajnie to wygląda...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noże Hattori
- Ponad rok temu
-
LOST- product placment
- Ponad rok temu
-
Troche wstydliwe pytanie....
- Ponad rok temu
-
ShadowIII vs MountaineerI
- Ponad rok temu
-
Native 1st generation
- Ponad rok temu
-
Czyżby nowa "superstal"?
- Ponad rok temu
-
Skirmish-blokada
- Ponad rok temu
-
Strider - Pirella
- Ponad rok temu
-
Kiedy, do jakiego stroju, który nóż nosicie?
- Ponad rok temu
-
Ciekawy wyrób
- Ponad rok temu