Kolejna nowość od MT
Napisano Ponad rok temu
A moj mini SOCOM mial podobny patent "chroniacy", co prawda manual byl ale - PiterM? - cos mi swita, ze automaty mialy chyba taka sama konstrukcje, jak manual, a przynajmneij jeden, ktorym sie bawilem.
Ale nie a'la wave, tylko odpowiednie sciecie tanga, a do tego wyfrezowana powierzchnia w rekojesci.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo (moje ulubione słowo-->) użytkowo wygląda , pewnie nigdy nie będzie mi dane sprawdzić tego w praktyce, jednak cięcie taśm , pasów itp ,przy złożonym nożu to duża wygoda i bezpieczeństwo. Jednym słowem : CACUŚ .
Co nie przeszkadza, że nie do końca jest chyba to rozwiązanie Microtecha (patrz "groove "
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników])
sam sie już zastanawiam, kto to wymyślił , ale SOG stosuje to już dosyć długo - co prawda w fixed'ach, ale w każdym razie :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mi się to urządzenie podoba, raz ze względów ogólnie znanych ;-) a dwa, że często mam jakiś kabelek do przycięcia - byłby w sam raz.
No niech mi tylko za zleconko zapłacą, nikt mnie nie powstrzyma :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakby tak wszystkich oskarzac o podpiprzanie projektow to firmy robiace noze w stylu skandynawskim musialy by sie powyzynac (tak samo z nozykami japonsko-podobnymi :wink: )
niech sie ktos pokloci ! prosze
Napisano Ponad rok temu
Chcę mieć przecinacz pasów a ta firma nie ma kupię od innej.... i koniec
We wszystkim są takie wodotryski i jeśli są dobre to inni je kopiują
Mało tu z kradieży pomysłu a więcej z walki o utrzymanie się w elicie
Napisano Ponad rok temu
El Primo, znasz LCC z życia , czy tylko ze zdjęć? Ja miałem okazję go macać i wiem, co mówię (być może już jutro jeden z nich będzie mój ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Let's Freeze
Napisano Ponad rok temu
bo albo znowu dałem dupy, albo to kolejna wersja Mini Socom Elite - tym razem Tactical, cały czarny i ze stali s60v - podobny do wersji Rescue z początku tematu (czy jak ona się tam nazywa), ale jednak inny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noże Hattori
- Ponad rok temu
-
LOST- product placment
- Ponad rok temu
-
Troche wstydliwe pytanie....
- Ponad rok temu
-
ShadowIII vs MountaineerI
- Ponad rok temu
-
Native 1st generation
- Ponad rok temu
-
Czyżby nowa "superstal"?
- Ponad rok temu
-
Skirmish-blokada
- Ponad rok temu
-
Strider - Pirella
- Ponad rok temu
-
Kiedy, do jakiego stroju, który nóż nosicie?
- Ponad rok temu
-
Ciekawy wyrób
- Ponad rok temu