i nie stresuj sie za bardzo bo takie cwaniaczki to zazwyczaj w gadaniu sa moadrzy znam paru takich niestety :? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
89 to rok twoich urodzin,prawda?MAximus radzi
![]()
JEsli masz z nim problem, to zaprosc go na solo! Jesli boisz sie obrazen, zaproponuj mu walke na rekawice ! Jesli go pobijesz, to nie przyjdzie z kumplami bo bedzie mu glupio, że przegral z mlodszym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i tsunami w podpisie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ah te żeńskie geny (hroniczny brak testosteronu) :wink:
Pozdrawiam
Felini
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh na zdjęciu padało
. Ale chodziło mi o to że ktoś kto nosi bluze z napisem hooligan to wcale nie znaczy że nim jest i nie trzeba się go obawiać.A przeważnie ci co łażą w tamich bluza to lapsy.
Napisano Ponad rok temu
Heh to nie są żadne ustawki ani nic takiego poprostu wyjdą za szkołe pobiją się i po wszystkim. W mojej budzie to zdaża się średnio 2 razy na łikend i nikt nie ma przez to przejebane w szkole ani na psiarni. Myśle że lepiej żeby chłopak podjoł walke niż uciekał i się bunkrował. Oczywiście nie namawiam nikogo żeby za każde krzywe spojżenie zaczoł okładać piąchami typa bo nie raz lepiej nie zgrywać bohatera ale jeśli typ się rzuca do niego i ma gorsze warunki fizyczne to powinien z nim na solo wyskoczyć. przynajmniej ja bym tak zrobiłCo do walki na ulica nie mam czasu na to wgole bez sens jeszcze mi są protrzebny problemy z prawem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu