Chudnięcie przed zawodami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tuz przed to trudno, to raczej przedsiewziecie na dluzsza mete...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zasadniczo to cwiczylem 5 razy w tygodniu + ostatni posilek max o 19tej, ostatnim posilkiem byl zazwyczaj tunczyk z puszki (w sosie wlasnym)... 0 alkoholu (w tym piwa) 0 slodyczy, raczej unikac tlustych potraw
dobre jest bieganie :-) ale ja poprostu nie lubie
tylko ze ja mialem hmm nadwage tak wiec jak nie masz nadwagi to to co powyzej + bieganie, plywanie, rower i inne aeroby i powinno byc gites
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś czytałam że jak się skacze na skakance przez 45 minut bez przerwy to można "wypocić" do 1.5 kg. (no ale to w sumie nie aż tak dużo)Jak najszybciej dużo schudnąć tuż przed zawodami
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie zejdzie tluszczyk a nie woda
Napisano Ponad rok temu
z tego co zrozumiałam to miało być jednorazowo (chwilkę przed ważeniem), ale tylko na krótki czas a później wszystko wracało do normy. Taka sztuczka by oszukać wagę :-)jak sie skacze codzinnie to 1.5 kg zejdzie w tydzien... za jednym zamachem napewno nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, ten sam efekt jest przy 45 minutowej jezdzie rowerem/biegach.Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś czytałam że jak się skacze na skakance przez 45 minut bez przerwy to można "wypocić" do 1.5 kg. (no ale to w sumie nie aż tak dużo)
nie obraz sie, ale gadasz straszne pierdoly. mam propozycje:o ile mi wiadomo sauna potrafi cuda jesli chodzi o chwile przed wazeniem
idz do salny na 1/2 h a potem idz na trening. ocen samopoczucie a potem sie zastanow czy chcialbys po salnie isc na zawody
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. i ja nie miałem czego zrzucać
Napisano Ponad rok temu
tak, tak, tak :-)mysle ze po zapieprzaniu prawie godzinie na skakance tez za dobrej formy sie nie ma (bardzo mozliwe ze po saunie jest gorzej) , po 1 nie zawsze wazenie jest na 10 minut przed wystepem, po drugie nie musisz tego robic na minute przed wazeniem no nie ? a fakt faktem sauna zrzuca i nie da sie tego zaprzeczyc
sklada sie dosc dobrze, ze mam dostep do sauny w pracy i wiem bardzo dobrze jak jest po salnie. uwierz mi: do sauny przed zawodami sie nie idzie
na skakance sie skacze, zeby wode wywalic. meczy, ale i taksie musisz rozgrzac. a po saunie jestes wycienczony i oslabiony jak dziecko .
Napisano Ponad rok temu
A po saunie na zawody- nie wyobrażam sobie tego (to musiało by być dość nie miłe odczucie 8O )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tauryna
- Ponad rok temu
-
rączki
- Ponad rok temu
-
Jakie są najlepsze sposoby zeby wzmocnić nogi bez siłowni ??
- Ponad rok temu
-
bieganie i rozciąganie
- Ponad rok temu
-
Jak poprawnie robi się "świecę"?
- Ponad rok temu
-
Rozgrzewka przed zawodami/egzaminem/pokazem/...
- Ponad rok temu
-
Kość ogonowa i ćwiczenie mięśni brzucha :(
- Ponad rok temu
-
Mascie
- Ponad rok temu
-
Węglowodany po treningu
- Ponad rok temu
-
Bolące mieśnie- brak krzemu, magnezu?