za błędy już przepraszałam czy to jest jedyna żecz do której Jacus sie możesz czepić czy to jest odwrucenie tematu i możesz cobie pozdrawiać ale pewnych niedopowiedzeń nie zmienisz ale bawmy sie dalej to moze wiecej uchyle rąbka tajemnicysmoczyca Ty to fajna jestes... az milo sie czyta Twe wypowiedzi juz co jak co ale czepiac sie ze ktos nie ma sredniego i zarazem pisac RZeczy przez "Ż" (mogla to byc literowka jesli byloby "zeczy" ot niechcacy "r" sie nie wcisnelo ale "żeczy" - cos pieknego )to juz jest hardcore szczerze polecam zapoznanie sie ze slownikiem ortograficznym (mam nadzieje ze masz do tego uprawnienia ) nie lubie takich wyglupow na forach jak pisanie na kogos ale dla Ciebie musialem zrobic wyjatek chetnie bym przeprowadzil z Toba jakas konwersacje (o ile nie robilabys bledow ortograficznych ) smoczku - szacunek i goraco pozdrawiam Piotrka wraz z jego sekcja
SPARTAKUS Zielona Góra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może dowiem sie coś od ciebie na tematy które mnie interesujasmoczyca Ty to fajna jestes... az milo sie czyta Twe wypowiedzi juz co jak co ale czepiac sie ze ktos nie ma sredniego i zarazem pisac RZeczy przez "Ż" (mogla to byc literowka jesli byloby "zeczy" ot niechcacy "r" sie nie wcisnelo ale "żeczy" - cos pieknego )to juz jest hardcore szczerze polecam zapoznanie sie ze slownikiem ortograficznym (mam nadzieje ze masz do tego uprawnienia ) nie lubie takich wyglupow na forach jak pisanie na kogos ale dla Ciebie musialem zrobic wyjatek chetnie bym przeprowadzil z Toba jakas konwersacje (o ile nie robilabys bledow ortograficznych ) smoczku - szacunek i goraco pozdrawiam Piotrka wraz z jego sekcja
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy wiesz slonko ale w ta sobote piotr wywalczyl zloto na zawodach w bjj srebro w karate oyama i jeszcze jeden chlopak od nas wywalczyl braz startowali tylko oni wiec nie przyczepiaj sie ze tak malo pozdrawiam cie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba jesteś kimś wyjątkowym że taki ogien z ciebie bije , w któym żędzie siedzisz mały człowieczku podczas ceremoni a może siedzisz w rogu sali i czapkujesz życze ci dalszych sukcesów a te turnieje to o co o pietruszke bo na MP w BJJ nie słyszałam nic o ,, PIOTRZE ''Droga Kaju. Nie odpowiadaj na prowokacje zaplutego karła reakcji
z poważaniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, czapkują każdemu bo jestem tylko małym nic nie znaczącym człowieczkiem który siedzi w koncie sali. tak jest grand master
nie prawda nie jestes maly nic nie znaczacy co ja bym bez ciebie zrobila?? z kim bym pojechala na sweet noisa a pozatym maly to ty nie jestes podro dla ciebie i smoczka:)
Napisano Ponad rok temu
Kto słyszał na MP w BJJ o Piotrze niech da znać ha ha hatak, czapkują każdemu bo jestem tylko małym nic nie znaczącym człowieczkiem który siedzi w koncie sali. tak jest grand master
nie prawda nie jestes maly nic nie znaczacy co ja bym bez ciebie zrobila?? z kim bym pojechala na sweet noisa a pozatym maly to ty nie jestes podro dla ciebie i smoczka:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Kajka
Napisano Ponad rok temu
a co nie pisałam że turniej o pietruszke ale gdzie tu turniej BJJ czyżby brał w dwóch naraz w jednym dniu , ale kajka na pewno mi to wyjaśniszdorgi smoczku
nie wiem czy wiesz slonko ale w ta sobote piotr wywalczyl zloto na zawodach w bjj srebro w karate oyama i jeszcze jeden chlopak od nas wywalczyl braz startowali tylko oni wiec nie przyczepiaj sie ze tak malo pozdrawiam cie
życze miłego dnia wszystkim
Napisano Ponad rok temu
a co nie pisałam że turniej o pietruszke ale gdzie tu turniej BJJ czyżby brał w dwóch naraz w jednym dniu , ale kajka na pewno mi to wyjaśniszdorgi smoczku
życze miłego dnia wszystkim
czytam sobie te wypowiedzi i trochę wymiękam ...
Smoczek czy Ty czasem nie przesadzasz tak troszeczke ? już chyba mineły czsy gdzie "moja sekcja, organizacja - jest super naj, ai nne złe, głupie i bez znaczenia..."
akurat do ZG i Sikory osobiście nic nie mam no może to że czasem jak czas pozwala bywam na szkoleniach i Święcie Akademi i pojawiam się w wykazie stopni( to miło;) )
Proszę Cię Smoczku nie bij piany bo ktoś ma inne zdanie lub gdzie indziej startuje
pozdrawiam i życzę sukcesów na drodze Budo
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o imprezę o nazwie I Mistrzostwa Polski Strefy Zachodniej. Zostały zorganizowane przez Wojskowy Klub Sportowy Sobieski. Impreza odbyła się w Żaganiu 12 marca b.r. przy okazji VI Mistrzostw Polski Strefy Zachodniej Oyama Karate. Obsada nie była zbyt mocna to fakt a tytuł mistrza polski wyniesiony z tej imprezy nie jest oczywiście wielką nobilitacją. No i co z tego? Czy to wielka sprawa, że ktoś wziął udział w imprezie sportowej nawet niskiej rangi, lecz szumnie nazwanej tak a nie inaczej przez organizatora? Dziękuję za uwagę.
P.S. Kajka
pytanie w sumie of topic czy te zaowdy byly tez w bjj?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy mi wolno ale napisze ze zawody byly rowniez w BJJ pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
widze ze zawody się odbyły ale są objete tajemnicą ,, to są bardzo ciekawe zeczy ''
nie wiem czy mi wolno ale napisze ze zawody byly rowniez w BJJ pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
stronka lubuskiej fedreracji jiu jitsu??
- Ponad rok temu
-
STOPNIE ZA PIENIADZE I OSZUSTWA
- Ponad rok temu
-
Prośba o radę odnośnie klubu w Poznaniu...
- Ponad rok temu
-
judo,jujitsu Sosnowiec
- Ponad rok temu
-
Proszę o radę osób zorientowanych
- Ponad rok temu
-
Drodzy panowie,prosze was o rade i pomoc
- Ponad rok temu
-
Praca, szkoła i treningi :(