SPARTAKUS Zielona Góra
Napisano Ponad rok temu
co sądzicie na temat sekcji nieoficjalnej w zielonej górze bjj o nazwie spartakus??
z tego co sie orietuje to byli nawet dwa razy na zawodach w krakowie i chyba we włocławku czy poznaniu juz nie pamietam dobrze.
dostali ladny lomot, zadnego medalu nie wywalczyli ale mimo to podziwiam ich poniewaz za kazdym razem wychodzili z usmiechem na twarzach.
jedna dziewczyna od nich nawet skonczyla jedne zawody z reka w gipsie a i tak byla caly czas usmiechnieta
optymisci
lecz jednak bawi mnie ich sekcja
z moich zrodel informacji wiem ze ich trener ma czarny pas w tradycyjnym jj a uczy ich bjj czy to ma jakis sens?
Napisano Ponad rok temu
Trenuja tam bardzo OK ludzie i sekcja jest bardzo ok.
Wiem ze ciebie bawi skoro obcy jest tobie ciezki trening, moze to kwestia mlodego wieku :wink:
Napisano Ponad rok temu
opowiedz cos wiecej
Napisano Ponad rok temu
- poniedziałek 18:00 boks
- wtorek i czwartek bjj też 18:00
pozdrawiam i zapraszam.
Napisano Ponad rok temu
sama trenuje w tej sekcji, oficjalna nieoficjalna, chyba wazne ze trenujemy bjj prawda ?
Napisano Ponad rok temu
Napisz w jakich sportach walki ma doswiadczenie bo poza ju-jitsu nikt o nim nie slyszałwitam. sam trenuję w sekcji bjj w zielonej górze, niedługo coprawda, ale jednak jaieś pojęcie mam o temacie. dla sprostowania: zawodnicy sekcji zdobyli już dwa brązy, raz w krakowie i raz we włocławku. faktycznie nasz trener jest posiadaczem 1 dana w tradycyjnym ju jitsu, ale ma spore doświadczenie w innych sportach i sztukach walki. jeśli jesteś z zielonej góry, a przypuszczam, ze tak właśnie jest zapraszam na treningi byś sam mógł zobaczyć jak to wszystko wygląda. treningi odbywają się w następującym porządku:
- poniedziałek 18:00 boks
- wtorek i czwartek bjj też 18:00
pozdrawiam i zapraszam.
Ma czarny pas w tradycyjnym jj i to wszystko nie posiada uprawnień instruktorskich i nigdy ich nie bedzie miał bo barierą jest wykształcenie którego nie posiada , życze miłego dnia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oświeś mnie jeśli możeszSmoczek masz trochę "okrojone" informacje więc jeśli nie jesteś ich pewien to wstrzymaj się od ich podawania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To z twoje wypowiezi wynika że niemasz uprawnień , ciekawe też jest to że piszesz ze posiadasz uprawnienia do prowadzenia zajęc sportowo rekreacyjnych kto ci je dał skoro tam tez obowiazuje wykształcenie średnie ponadto straciły ważność ponieważ obowiązuje ustawa a jeśli chcesz robić uprawnienia instruktorskie to skieruj się w kierunku PZJJ bo tylko oni moga je nadawac i kazde inne tez niebędą ważne wymieniany cześniej Sikora tez juz nie może prowadzić takich kursówWitam.Smoczku odpowiem ci na nurtujące cię pytania.Przygode ze sztukami walki zaczołem od 1988r.Było to Judo u boko p.Andrzeja Żelechowskiego 1*,tam uzyskałem stopień 3 kyu.Następnie było jj,pod okiem p.Andrzeja Lewandoskiego 5* i tutaj w 2001r.dostałem 1*.W między czasie w 1996r.zaczołem trenować Taekwondo z "zezultatem" 5 kup,trenerem był p.Dariusz Dychała 1*.A od 2001 "kopie się" na Oyama Karate u mojego przyjaciela Andrzeja Tomiałowicza 3*.Posiadam uprawnienia do prowadzenia zajęć rekraacyjno sportowych.W kwietniu kończe szkołe średnią LO VII na ul.Wyspiańskiego i oczywiście podchodze do matury.[dla twojej wiadomości,zaliczyłem prubną]W tym roku chcę zrobić już kurs specjalistyczny.W "Spartakusie" zajęcia prowadze w zastępstwie p.Lewandowskiego,który z braku czasu poprosił mnie o zastępstwo.W tym roku mija już 17 lat [bez przerw] od kiedy kulam się po macie.Oprucz ww zna mnie grono ludzi którzy ze mną wylewali litry potu,jak i również inne sekcje Capoeiry,Taebo,jj i innych odmian karate np.Eliasz Madej.Jeśli nigdy o mnie nie słyszałeś,to albo jesteś osobą młodą albo dopiero zaczynasz trenować.Wiem,nie jestem idealny i nigdy za takiego się nie uważałem ale robie to co kocham i robie to jak najlepiej potrafie.Zapraszam lepszych od siebie w bjj,jeżdze na zawody i seminaria [ostatnie 30.01.05 we Wrocławiu z Weltonem Ribeiro]We wrześniu będziemy pod patronatem organizacji Luta Livre i BJJ.Mimo wszystko pragne zaprosić cię na zajęcia,poznasz mnie i ludzi tam trenujących.Może zmienisz zdanie na mój temat,choć nie wiem dlaczego piszesz to wszystko w ogóle mnie nie znając.Zapraszam i pozdrawiam
Życze ci wszystkiego najlepsze i zachęcam do dalszej tak wytrwałej pracy bo z tego co napisałeś to tak naprawde niczego nie skonczyłeś tylko Ju-Jitsu tu odniosłeś sukces i też w to był zamieszany Sikora bo u niego musiałeś zdać egzamin a propo jesli to nie tajemnica to napisz jak sie to odbyło bo różne legendy krążą (zaznaczam nie jest to przytyk do ciebie bo skora firmuje cię Lewandowski a jest to solidna firma i to na pewno by niepozwolił na żadną nieprawidłowość a na temat egzaminów u Sikory różne żeczy krążą)
Z wyrazami szacunku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Smoczek, "jesteś i byłe(a)ś" z Zielonej??
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moimi błędami się nie przejmuj i daj spokuj już tak pisze i będe pisała , ale ty chcesz odejsć od tematu który mnie interesuje , czy to co napisałam jest nie zgodne z prawdąOOOOO!Smoczku przejrzałeś mnie. Operujesz samymi legendami.A co ty skończyłeś,skoro w jednym tekście robisz tyle błędów?Ale nadal zapraszam cię na trening!
uchyl rabka tajemnicy jak jest naprawde
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zauważyłam ze dalsza dyskusja jest jest zbedna żyj dalej i wciskaj kit naiwnymWitam.Smiczku,ostatni raz odpisuje na twój komentarz.Wszystko co wcześniej napisałem jest prawdą.Ale skoro ty wiesz więcej o mnie niż ja sam o sobie,to dalsza dyskusja jest zbędna.
Do widzenia więcej nie odpisuje bo szkoda czasu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
stronka lubuskiej fedreracji jiu jitsu??
- Ponad rok temu
-
STOPNIE ZA PIENIADZE I OSZUSTWA
- Ponad rok temu
-
Prośba o radę odnośnie klubu w Poznaniu...
- Ponad rok temu
-
judo,jujitsu Sosnowiec
- Ponad rok temu
-
Proszę o radę osób zorientowanych
- Ponad rok temu
-
Drodzy panowie,prosze was o rade i pomoc
- Ponad rok temu
-
Praca, szkoła i treningi :(