Mają maczetą Ontario US Army rabał dechy naszpikowane gwoździami...
Efekt każdy potrafi sobie wyobrazić. Koleś dostał w kły...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
My bedziemy trzymali kciuki na pewno...Uderzyłem z rozmachu wzdluz słoi, nóż rozszczepił 30 cm drewna i wbił mi się w kciuka. Bilans - kciuk rozcięty do kośći, scięgno poszło w cholerę, operacja o 11. Ostrzenie metodą pilnik-widliak i stalka rzadzi. Trzymajcie kciuki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Naszło mnie, żeby poćwiczyć zmianę chwytu z pchnięcia do icepicku i odwrotnie, a pomiędzy - coby nie było nudno - wpleść jakiś efektowny przerzut  zakończony przy odrobinie szczęścia chwytem za rękojeść
   Naszło mnie, żeby poćwiczyć zmianę chwytu z pchnięcia do icepicku i odwrotnie, a pomiędzy - coby nie było nudno - wpleść jakiś efektowny przerzut  zakończony przy odrobinie szczęścia chwytem za rękojeść . Za dużo filmów - wicie, rozumicie.
 . Za dużo filmów - wicie, rozumicie.  . Dlatego zamiast użyć gumiaka, machałem sobie naprawdę OSTRYM tanto Herbertza (replika CS)... Efekt: łopoczący plasterek na opuszku kciuka. Nóż efektownie "odchlasnął" kawałek ciała przy obrocie w powietrzu - normalnie cyrk!
  . Dlatego zamiast użyć gumiaka, machałem sobie naprawdę OSTRYM tanto Herbertza (replika CS)... Efekt: łopoczący plasterek na opuszku kciuka. Nóż efektownie "odchlasnął" kawałek ciała przy obrocie w powietrzu - normalnie cyrk!   Lekcja anatomii w pigułce + kałuża na parkiecie. Do pewnego czasu została mi tylko ciekawa blizna w kształcie półksiężyca po tym jak przewiązałem chusteczką jednorazową, żeby się przyrosło...
  Lekcja anatomii w pigułce + kałuża na parkiecie. Do pewnego czasu została mi tylko ciekawa blizna w kształcie półksiężyca po tym jak przewiązałem chusteczką jednorazową, żeby się przyrosło... 

Napisano Ponad rok temu
 . Wyciagnalem i stwierdzilem, ze pomacham, w koncu wiem, ze potrafie. Przeca juz cwiczylem takim bazarowym za 9 zeta. Nie przyszlo mi do glowy, ze srodek ciezkosci moze byc inaczej ulozony przez rekojesc ciezsza na koncu, nie przyszlo mi do glowy, ze latch nie lapie rozlozonego, nie przyszlo mi do glowy, ze blad nie skonczy sie zadrapaniem tepym ostrzem. W machaniu przeszkodzila mi moja Pani, krzyczaca, ze mam przemyc to paskudne ciecie na malym palcu i wytrzec krew z koca. Blizna dolaczyla do innych i palce zaczynam miec juz powoli pasiaste, jak futro u tygrysa
  . Wyciagnalem i stwierdzilem, ze pomacham, w koncu wiem, ze potrafie. Przeca juz cwiczylem takim bazarowym za 9 zeta. Nie przyszlo mi do glowy, ze srodek ciezkosci moze byc inaczej ulozony przez rekojesc ciezsza na koncu, nie przyszlo mi do glowy, ze latch nie lapie rozlozonego, nie przyszlo mi do glowy, ze blad nie skonczy sie zadrapaniem tepym ostrzem. W machaniu przeszkodzila mi moja Pani, krzyczaca, ze mam przemyc to paskudne ciecie na malym palcu i wytrzec krew z koca. Blizna dolaczyla do innych i palce zaczynam miec juz powoli pasiaste, jak futro u tygrysa   

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jeszce jedno moze troszke nie w temat no ale.
kleknal mi telefon wiec wybralem sie ogladnac nowe, wzialem jakiegos otwieranego Panasonic'a ( typu Motorola V ) i odruchowo "obmacalem" kciukiem skrzywilem sie i odlozylem z komentazem "ch*** nie ma kolka i jedna reka sie nie otworzy" :wink:

Napisano Ponad rok temu
O rany, ten czlowiek dzisiaj do mnie dzwonil na Skype!Blacha - ja za dzieciaka rzuciłem finką w brata (dziura w kolanie) ,na szczęście nóż wypadł .
Napisano Ponad rok temu
O rany, ten czlowiek dzisiaj do mnie dzwonil na Skype!
Blacha - ja za dzieciaka rzuciłem finką w brata (dziura w kolanie) ,na szczęście nóż wypadł .
Boje sie... :wink:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu