Ja tez, od kiedy kumpel lecial z krwawiacym kciukiem do toalety po dotknieciu ostrza i zapytaniu czy ostry...Ja jak daje komus noz to zawsze pilnuje, i zaczynam wstepniakiem, ze ostry, zeby uwazal i w nic nie rzucal. Na szczescie zazwyczaj daje koski moim kumplom ktorzy wiedza czym one dla mnie sa i zdaja sobie sprawe z tego jak niebezpieczna jest ignorancja
co najglupszego zrobiliscie z nozem ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wasza pomysłowość mnie przeraża a to bratu przywaliłem kiedyś w głowę saperką wydaje się być zwykłą igraszką :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jarek, mam nadzieje ze przeczytales tego posta i wezmiesz sobie jego tresc do sercaw sklepach z nozami powinny byc takie drewniane "cosie" na sznurkach jak dla gryzoni do scierania siekaczy, kazdy by sie mogl wyzyc a meble by mniej cierpialy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napewno pobilem moje "rekordy" czy wasze tez to juz sobie ocencie:
Szfiluje. Proby plaskiego, najpierw zerowy potem normalny, na niego ostatni szlif. Podnosze ostrze [w rekawiczkach] przymierzam sie, ogladam i wpadam na pomysl golenia przedramienia [trzeba sprawdzic]. Zaraz zaraz !! Czy to nie jest za gorace ?? Mozliwe! Zatem najpierw dotknijmy jezykiem[!!!!] :peace: :peace: poklon :peace: :peace: .
Zasyczalo, zaskwierczalo, za gorace bylo z pewnoscia.
Kurde, gdzie ja mam mozg !?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cuda Maxx 5'5, a moze BM Skirmish?
- Ponad rok temu
-
D.O.G.
- Ponad rok temu