Sorka, chyba niedokladnei napisalem - on mi sie laduje pieknie do momentu, kiedy probuje wejsci do dzialu "outdoor".Kosztuje 161 , sorry za uwagę kiedyś tez mi nie chcial zaskoczyć bo wpisywalem przez jedno "z" a tam maja "zz", drugi powód to musisz mieć flash playera 7. Jak nie masz to warto go zainstalować sklep jest wyjątkowy ( to chyba pierwszy w Polsce , moze nawet w UE - drugi jaki widzalem serwis w technologii Rich Internet Aplication - trochę wiem na ten temat) super rozwiazane zbliżenia produktów.
Mam komunikat, ze interfejs sie laduje do konca, a potem mam tylko obrazek, ze cos sie tam "loading", po jakichs trzech-czterech minutach (dwa razy) zresygnowalem, bo to nie moje lacze, tylko cos ze strona.
Ale juz cena to dyskwalifikuje.
Ja byłm przed chwila aby sprwdzić tą cene i chodzi jak odrzutowiec,
Czy jesteś przy PC czy przy np Mac lub czymć jeszcze innym?
Dziekuje.
G2 Nitrolon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem wiem... poszly potem do tesciaO nie, kolego, "entry" to byl Bear Claw, albo Companion, ciezko stwierdzic, ktory pierwszy, bo przyszly razem )
... i to wlasnie mialem na mysliNo dobra, Mono byl "entry-Benchmade"
A zeby nie bylo OT - polecam SF z serii Executive Elite (E1e, E2e, E2o)...
Zebys dwa razy tego samego bledu nie popelnil... lepiej przeskoczyc jeden etap (chyba, ze chcesz pozniej komus swiecacy prezent zrobic)...
Napisano Ponad rok temu
Pobawilem sie calym stadkiem roznych Surefire'ow - najsympatyczniejszy chyba jest ten do wydlubywania oczu, E2D - i latarek wyzej wymienione, choc mi sie bardzo podobaja, raczej sobie nie sprawie z tego samego powodu, dla ktorego do ciezszego krojenia mam Presidio, a nei Amphibiana, czy jakom inszom Terzuole ATCF, choc mi sie podobaja (OK, Amphibian mi w reku nei lezy).
Nie problem dla mnie go kupic (zamiast 3 kolejnych BMek ), ale mialbym dziwne wrazenie, ze przeplacilem. Przynajmniej na razie
Napisano Ponad rok temu
IMHO dobra latarka przydaje sie prawie rownie czesto jak dobry noz. Nie mowie, ze tylko SF sie liczy - jest jeszcze kilka nnych dobrych firm.
Pod katem EDC moze jakies Inovie bys sie przyjrzal? Chociaz znajac Ciebie juz sie pewnie przyjrzales
Napisano Ponad rok temu
Mi też w Operze zatrzymuje się w tym samym miejscu. W IE działa poprawnie. Stronka wygląda świetnie ale znowu ktoś nie pomyślał o użytkownikach alternatywnych przeglądarekPC, Opera.
Napisano Ponad rok temu
Ale mnie latarka jest potrzebna do swieceniaMoze to i racja... ale o ile Presidio z Amphibianem porownac spokojnie mozna o tyle G2 z E-costam juz nie bardzo... Przynajmniej pod wzgledem designu i wytrzymalosci.
Design mi jest srednio obojetny, a wytrzymalosc - moze, jak stwierdze, ze to fajna zabawa z tymi latarkami i sobie to do wydlubywania oczu sprawie
Wiem, zrobilem takie male rozpoznanie. Ale tak jak pisalem, pobawilem sie SFami i mnie zaciekawily, a jak plastikowa latarka swieci tak samo, albo i lepiej, niz niektore alu wycinane na CNC, to sobie kupie, popatrze, co to takiego, czy mi jest naprawde potrzebne... Nie wydajac od razu dwustu dolcowIMHO dobra latarka przydaje sie prawie rownie czesto jak dobry noz. Nie mowie, ze tylko SF sie liczy - jest jeszcze kilka nnych dobrych firm.
Wiesz, trzeba zobaczyc, co to za zwierz w ogole jest
Jasne - ale LEDy to ja mam od Tchibo takie, co mi wystarcza.Pod katem EDC moze jakies Inovie bys sie przyjrzal? Chociaz znajac Ciebie juz sie pewnie przyjrzales
Bardziej mnie Brenner ciekawi - jak to po polsku jest? Zarnik? Chyba tak.
Poza tym juz napisalem - na razie papieros.
Napisano Ponad rok temu
Tak, podejrzewam, ze to o to moze chodzic - ale na IE mnie nikt nie namowiMi też w Operze zatrzymuje się w tym samym miejscu. W IE działa poprawnie. Stronka wygląda świetnie ale znowu ktoś nie pomyślał o użytkownikach alternatywnych przeglądarek
Napisano Ponad rok temu
Jeśli kiedyś zechcesz mieć naprawdę super ultimate flashlight for oślepianie&wydłubywanie oczu to weź:
Reflekrorek Surefire E z żarnikiem (niestety) od E2e .
Body VG : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i to: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
:-)
Napisano Ponad rok temu
Tak, podejrzewam, ze to o to moze chodzic - ale na IE mnie nikt nie namowiMi też w Operze zatrzymuje się w tym samym miejscu. W IE działa poprawnie. Stronka wygląda świetnie ale znowu ktoś nie pomyślał o użytkownikach alternatywnych przeglądarek
Witaj Rybaku, zasygnalizowałem ten problem w arizzon com. i dostałem odpowiedź, iż powodem może być brak aktualizacji do poziomu Flesha 7 na twojej Operze, spróbój ściągnąć aktualizację dla Opery z Macromedi.
daj znać czy poskutkowało.
Napisano Ponad rok temu
Mam starą wielką latrakę z uchwytem, na 5 R20 z wielkim odbłyśnikiem i ten olbrzym przy mikrusie G2 nie ma polotu. Nie wiem jak oni to robia ale robia to świetnie.
Jest to pewnie kwestia dużej wydajności prądowej, stosunkowo małych w porównaniu do R20, ogniw CR123A oraz odpowiedniej żarówki.
Napisano Ponad rok temu
W G2 nie ma "Lock-out tail cap" - nie można zablokować włacznika tylniego poprzez jego przekręcenie tak jak np. w E2e. Ponoć można latarkę zabezpieczyć przed niepożądanym wlączeniem poprzez częściowe odkręcenie głowicy.
G2 ma też standartowo poliwęglanową szybkę - łatwo się rysuje. Tak przynajmniej wyczytałem na pewnym forum.
Napisano Ponad rok temu
Cena G2 to 161,77 zł. Cennik jest tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Napisano Ponad rok temu
A kontakt ewentualny to proszę na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Moze to i racja... ale o ile Presidio z Amphibianem porownac spokojnie mozna o tyle G2 z E-costam juz nie bardzo... Przynajmniej pod wzgledem designu i wytrzymalosci.
To znaczy, które uważasz za bardziej wytrzymałe G2 czy "E-costam" ?
Z tego co czytałem, to ten Nitrolon jest niezły. W latarkach aluminiowch z pokryciem HAIII czasami pod wpływem uderzeń może dojść to odsłonięcia "gołego" aluminum, i wtedy np. w danym miejscu jest inny kolor. HAIII wyciera się też czasami na krawędziach. W latarkach z Nitrolonu nawet jak dojdzie do jakichś zarysowań, to i tak nie widać tego w takim stopniu. Ponadto Nitrolon lepiej tłumi drgania, oraz gorzej przewodzi ciepło. Tak przynajmniej wyczytałem na pewnym forum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
można trwale wyłączyć latarkę obracając kilka razy głowicę,zrobiłem sobie mocowanie na linkę [nie ma klipsa] i jak mi teraz ktoś nie wyłączy długich jak jadę rowerem to ... :wink:
reasumując - polecam - właśnie jako taktyczny oślepiacz/szperacz
Napisano Ponad rok temu
Podoba mi sie Twoje poczucie humorumożna trwale wyłączyć latarkę obracając kilka razy głowicę,zrobiłem sobie mocowanie na linkę [nie ma klipsa] i jak mi teraz ktoś nie wyłączy długich jak jadę rowerem to ... :wink:
Dzieki.reasumując - polecam - właśnie jako taktyczny oślepiacz/szperacz
Napisano Ponad rok temu
mniodzio
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
O użytecznych zegarkach słow kilka (dlugie)
- Ponad rok temu
-
Maxpedition
- Ponad rok temu
-
Co podpiąć do kluczy ? cz. VI
- Ponad rok temu
-
Lornetka.
- Ponad rok temu
-
Luminox a Navy SEALs