Rodney "Chico" King w Polsce!!!
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam wszystkich chetnych a zwlaszcza instruktorow!!!
Napisano Ponad rok temu
Dalej sie nie dalo? np na Helu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym tacy ludzie ktorzy marudza ze im daleko to nie przychodza nigdy, chyba ze jak to Hast kiedys napisal - bedzie to u nich w piwnicy... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I Taisho wrzucony zostal do szufladki... Skad ty kuwa mnie znasz Kenjiro?Jak bedziesz Ty organizowal to bedzie w Gliwicach...
Poza tym tacy ludzie ktorzy marudza ze im daleko to nie przychodza nigdy, chyba ze jak to Hast kiedys napisal - bedzie to u nich w piwnicy... 8)
A moze bys mnie zapytal czy przypadkiem mam czas na dojazd, bo piatek i poniedzialek tez sie urwie dla ludzi z daleka.
Bez odbioru...
Napisano Ponad rok temu
Takze nie mam ochoty na spieranie sie z Toba czy tez o przekonywanie Ciebie kto ile czasu ma na co poswiecic...
Powiem tylko jeszcze ze przyjezdzaja ludzie z zagranicy, ktorzy beda mieli kapke dalej niz Ty...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jednak mysle, ze nie jest to az taki problem dla potencjalnych uczestnikow...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co nie zmienia faktu, ze dalej sie nie dalo. :wink:Jak bedziesz Ty organizowal to bedzie w Gliwicach...
Gratuluje!! Z cala pewnoscia warto zaliczyc ten staz, mam nadzieje, ze uda mi sie przyjechac.
Napisano Ponad rok temu
Panowie,kazdy z Was chcialby miec ten staz blisko siebie, wiec dlaczego organizator ma dojezdzac???Troche logiki... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jednak strasznie zaluje ze w Polsce nie mieszkam , bo i z Zakopanego bym przyjechal , ja czekam na seminarium tego czlowieka w promieniu 500 km , i nic od lat kilku.
Tasiho , moze i dobrze ze te kilkaset km to za duzo dla ciebie i $ na zlotowki przeliczyc nie mozesz ,bez stresu dluzej zyc bedziesz.
PS
Ken daj na PW wiecej znakow jak to sie tobie udalo , no wiesz o czym mowie $
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko Caveman i Boomerang ale takze SnakeAroo, Pinacolada, Crush the Coconut ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czolowka mma, a koks
- Ponad rok temu
-
K-1 Dynamite (wyniki i fotki)
- Ponad rok temu
-
Ray Sefo dla Vortalu Budo
- Ponad rok temu
-
gracie tez ogladaja budo
- Ponad rok temu
-
kopnięcia w MMA
- Ponad rok temu
-
czy ktos wie skąd mozna sciągnąc walke royca z sekuraba?????
- Ponad rok temu
-
Pride NYE - Shockwave - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
[SPOILER] Hunt vs Silva
- Ponad rok temu
-
Najduch w K1!!!
- Ponad rok temu
-
Filmy z dzisiejszego pride !