czolowka mma, a koks
Napisano Ponad rok temu
czy wedlug was np w takim ufc jest w ogole ktos czysty ?
Napisano Ponad rok temu
A tak powaznie to nie wiem jak jest w Pride, ale w UFC zawodnicy przechodzą badania.
I tak na przykład Josh Barnett pożegnal sie z UFC bo wykryto u niego niedozwolone środki. Coś mi się o uszy obiło, że kłopoty miał też przez to Kimo i kilku innych.
Napisano Ponad rok temu
Myślałem, że oni mogą koksować się czym chcą byle publika była zadowolona.
Bo kontroli antydopingowej to chyba tylko sportowców się poddaje ...
Napisano Ponad rok temu
na to już chyba nie ma rady... za pewne poziomy głupoty trzeba karać
Napisano Ponad rok temu
naprawdę...
może czas żebyś do wornsa dołączył?
edit:post skierowany,rzecz jasna,do muchola...
Napisano Ponad rok temu
raz na EuroSporcie komentator K-1 mowil cos o tym ze ciosy na watrobe sa nie przyjemne szzczegolnie gdy watroba miala cos do czynienia ze roznego rodzaju wspomaganiem poniewaz "watroba zawdonikow K-1 widziala juz nie jedno"
niech ktos zrobi glosowanie czy nie zbanowac muchola OK ?
Napisano Ponad rok temu
a Fiodor patrzy wogole na takie głosowania?niech ktos zrobi glosowanie czy nie zbanowac muchola OK ?
Bo IMO wynik takiej ankiety jest oczywisty
Napisano Ponad rok temu
a Fiodor patrzy wogole na takie głosowania?
http://www.fabrykasily.pl/rules.php#3
ale ja tam jestem za :roll: ...
Napisano Ponad rok temu
1) Jest to sport jak każdy inny, więc kontrola antydopingowa istniejeBo kontroli antydopingowej to chyba tylko sportowców się poddaje ...
2)Biorą - tak jak każdy sportowiec. Tyle tylko,że niewykrywalne lub takie ktore można ukryć mając zaswiadczenie lekarskie. 20letni piłkarz, który pada na murawę z zawałem serca też czysty nie jest(a było parę takich przypadków).
Napisano Ponad rok temu
a Fiodor patrzy wogole na takie głosowania?
mozna sprobowac
przynajmniej fiodor sie dowie ile oosb nie chce tego uzytkownika
Napisano Ponad rok temu
Zawodnicy o mniejszych osiagnieciach jada na koksie, to jakas tajemnica?
Jezeli oni biora.. to 1 liga tym bardziej. To jesy cena pro sportu. W niektorych dyscyplinach wrecz wymagana (pro wrestling).
Ja jestem za dopuszczeniem wiekszej dawki leczniczej niz obecnie.
Napisano Ponad rok temu
jakoś nie wierze chłopaki że nie wkurwia was że w dziale w którym jestecie moderatorami jakiś debil w co drugim temacie pisze "to są barbarzyńcy","to nie jest sport!" :roll: rozumiem ze na temat czyjegoś spojrzenia na MMA można podyskutować,ale on robi to wyraźnie po to zeby denerwować ludzi z tego działu...
zreszta nie tylko w MMA pokazuje swoj wysoki :roll: poziom...
długo go ignorowałem,bo w przeciwienstwie do swojego nieletniego przyjaciela o dwoch nickach,potrafił czasami inteligentnie przedstawić swoje racje,ale facet naprawdę już przegina...
Napisano Ponad rok temu
Ale się koledzy napuszyli na mnie ...
Nawet "zawsze z prądem" Sorata odważył się coś napisać.
Ankietę róbcie - i tak 80% będzie chciało żebym zosta,ł a jak nawet nie to i tak nie zostanę zbanowany. Odejdę jak będę chciał.
I przypominam o badziej klarownym okazywaniu szacunku WORNSowi!
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem za dopuszczeniem wiekszej dawki leczniczej niz obecnie.
i tu sie z Hast'em zgodze
P.S.
po co muchol (wielki fan boksu a zarazem przeciwnik vt) wchodzi na forum MIXED-MA ?? I poco sie wypowiada?? Jak itak kazda jego wypowiedz tylko potwierdza ze jest to osoba ograniczona..
Napisano Ponad rok temu
nie banować NIEdługo go ignorowałem,bo w przeciwienstwie do swojego nieletniego przyjaciela o dwoch nickach,potrafił czasami inteligentnie przedstawić swoje racje,ale facet naprawdę już przegina...
edit - chyba ze za złamanie regulaminu, a nie za denerwujace wypowiedzi - edit
Ps:ale się OFF zrobił przez jeden post
Napisano Ponad rok temu
niektorzy zawodnicy ufc/pride/k-1 maja sylwetki ktore trodno bylo by osiagnac "na sucho"
Widziałem w sieci fotki Basa Ruttena kiedy było modelem (tak, subtelny szczupły włochaty men w sportowym stroju z gatoradą) i obecne. Nie uwierzę, że to tylko dieta i siłownia tak go zmieniły.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o sterydy to zgadzam się nie ma w tej chwili sportu na światowym poziomie bez nich.
Napisano Ponad rok temu
Więc napiszę wprost : mma ma się tak do sportów walki jak strongmani do innych innych atletów. Dlatego na podobnej zasadzie kontrola antydopingowa powinna być "luźniejsza". :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mała, krótka i bardzo skromna dla Ciebie, drogi przyjacielu: WY-PIER-DA-LAJ!!!To tam jest kontrola antydopingowa??
Myślałem, że oni mogą koksować się czym chcą byle publika była zadowolona.
Bo kontroli antydopingowej to chyba tylko sportowców się poddaje ...
Tak, umiem też składać wyrazy a nawet zdania. Odpowiadam "z góry" byś nie wyskoczył zaraz, że w przedszkolu juz mnie nauczyli składać sylaby.Pozdrowienia dla reszty BUDO
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 Dynamite (wyniki i fotki)
- Ponad rok temu
-
Ray Sefo dla Vortalu Budo
- Ponad rok temu
-
gracie tez ogladaja budo
- Ponad rok temu
-
kopnięcia w MMA
- Ponad rok temu
-
czy ktos wie skąd mozna sciągnąc walke royca z sekuraba?????
- Ponad rok temu
-
Pride NYE - Shockwave - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
[SPOILER] Hunt vs Silva
- Ponad rok temu
-
Najduch w K1!!!
- Ponad rok temu
-
Filmy z dzisiejszego pride !