jak nie, chetnie zasiade w zarzadzie jako specjalista ds. nazwy organizacji i jakas fajna wymysle

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
juz mamy reforme w PFA, PSA, PUA, PZPN, PKN Orlen i innych
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to Ellis, nie wiem jak Ci to napisac... Bede nad Toba, jako rzecznik ma sie rozumiecnie no ja chce bycc od reklamy i PR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja moge zostac prezydentem 8) ... Moge Moge Moge Moge .. prosze ...
Napisano Ponad rok temu
A ja moge zostac prezydentem 8) ... Moge Moge Moge Moge .. prosze ...
A jak juz bedziesz mianuj mnie shihanem![]()
8) 8)
Napisano Ponad rok temu
od nazw tutaj jestem JAProponuje Nazwe Aikikai Europa... co sie bedziemy rozdrabniac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolego Novic, nominacje na shihana musza zostac odpowiednio umotywowane wobec WSZYSTKICH czlonkow Zarzadu - lista powyzej. Umotywowac nalezy poprzez podanie, zyciorys, dwa zdjecie i nieodzowny zalacznik w kopercie... Poniewaz Zarzad absolutnie nie jest skorumpowany, to wartosc zalacznika ustala sie na "co laska" (kurde, glupio wyglada bez polskich znakow...), czyli inaczej - wartosc dowolna, ale nie mniej niz............ (to ustalimy na pierwszym zebraniu Zarzadu po rozpoznaniu naszych potrzeb mieszkaniowych, motoryzacyjnych, turystycznych i konsumpcyjnych... Wszak Zarzad bedzie dzialal spolecznie, wiec sam rozumiesz, potrzeby sa...)A ja moge zostac prezydentem 8) ... Moge Moge Moge Moge .. prosze ...
A jak juz bedziesz mianuj mnie shihanem![]()
8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Kolego Novic, nominacje na shihana musza zostac odpowiednio umotywowane wobec WSZYSTKICH czlonkow Zarzadu - lista powyzej. Umotywowac nalezy poprzez podanie, zyciorys, dwa zdjecie i nieodzowny zalacznik w kopercie... Poniewaz Zarzad absolutnie nie jest skorumpowany, to wartosc zalacznika ustala sie na "co laska" (kurde, glupio wyglada bez polskich znakow...), czyli inaczej - wartosc dowolna, ale nie mniej niz............ (to ustalimy na pierwszym zebraniu Zarzadu po rozpoznaniu naszych potrzeb mieszkaniowych, motoryzacyjnych, turystycznych i konsumpcyjnych... Wszak Zarzad bedzie dzialal spolecznie, wiec sam rozumiesz, potrzeby sa...)
![]()
APAS, rzecznik prasowy Zarzadu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu