oliwa do ognia :)
Napisano Ponad rok temu
jak nie, chetnie zasiade w zarzadzie jako specjalista ds. nazwy organizacji i jakas fajna wymysle
Napisano Ponad rok temu
juz mamy reforme w PFA, PSA, PUA, PZPN, PKN Orlen i innych
PZPR
Ja też chce... ze względu na moje miejsce zamieszkania mogę być jakims tam gościem na państwo szwabów
Jakiś przedstawiciel, czy coś takiego...
I ten tego... APAS jakiś motocykl poprosze jak już...
Chociaz autko na zła pogodę nie zaszkodzi
Co do modeli się dogadamy...
:wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
International Internet Aikikai Polska? moze byc?
marzy mi sie www w klimaci e aikido islandia.. ale tego nie jestem w stanie przeskoczyc
Napisano Ponad rok temu
mogę być np od... no nie wiem... mogę klucze od wirtualnego dojo nosić czy jak. (myślałem tesz o stanowisku federacyjnego pisasza, ale nie wiem czy mam pretysposycje.....?) :wink:
dodatkowo mogę być w jednostce specjalnej od spraw np. zdobywania biletów na pociągi albo do kina (to ze względu na przyrodzone 184 cm i nabyte 90 kg )
z niecierpliwością czekając na nowa wirtualną legitymację (tą od PSA tez wkrótce posiądę :twisted: i bedę miał wtedy trzy )
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Pmasz i Shawnee - prezesy, Pmasz odpowiada z odszczepaianie;
Aiki - wiceprezes od technik virtualnych i szef na Irlandie;
Tarantula - w zarzadzie, szef na Helmutowo (po auto i motor zglosic sie z podaniem i zalacznikiem - zalacznik w kopercie, funciaki albo euraszki, co do ilosci - dogadamy sie);
Novic - w zarzadzie, specjalista od wymyslania (nazw, albo naszym wrogom...);
Labedz - dyrektor medyczny, mikrobiologia;
Takamori - technika (zarowki, shihonagi i inne);
Yoshi - zarzadzanie, zrzedzenie, glaskanie po glowach i glowkach...
Ellis - czlonek Zarzadu;
APAS - moge byc rzecznikiem prasowym i przedstawicielem na UK...
Kogos pominalem? Piszcie - i proponuje jakis zjazd zalozycielski na wiosne czy cos... Moze jakas kielnia? Ze tak niesmialo zaproponuje...
Napisano Ponad rok temu
No to Ellis, nie wiem jak Ci to napisac... Bede nad Toba, jako rzecznik ma sie rozumiecnie no ja chce bycc od reklamy i PR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shawnee (lubiący być łechtany zaszczytami)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja moge zostac prezydentem 8) ... Moge Moge Moge Moge .. prosze ...
A jak juz bedziesz mianuj mnie shihanem 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
A ja moge zostac prezydentem 8) ... Moge Moge Moge Moge .. prosze ...
Niema sprawy widze ze dysponujesz umiejetnosciami
Napisano Ponad rok temu
od nazw tutaj jestem JAProponuje Nazwe Aikikai Europa... co sie bedziemy rozdrabniac.
Napisano Ponad rok temu
czas realizacji ASAP*
*- pewnie dzis w nocy
Napisano Ponad rok temu
Kolego Novic, nominacje na shihana musza zostac odpowiednio umotywowane wobec WSZYSTKICH czlonkow Zarzadu - lista powyzej. Umotywowac nalezy poprzez podanie, zyciorys, dwa zdjecie i nieodzowny zalacznik w kopercie... Poniewaz Zarzad absolutnie nie jest skorumpowany, to wartosc zalacznika ustala sie na "co laska" (kurde, glupio wyglada bez polskich znakow...), czyli inaczej - wartosc dowolna, ale nie mniej niz............ (to ustalimy na pierwszym zebraniu Zarzadu po rozpoznaniu naszych potrzeb mieszkaniowych, motoryzacyjnych, turystycznych i konsumpcyjnych... Wszak Zarzad bedzie dzialal spolecznie, wiec sam rozumiesz, potrzeby sa...)A ja moge zostac prezydentem 8) ... Moge Moge Moge Moge .. prosze ...
APAS, rzecznik prasowy Zarzadu
Napisano Ponad rok temu
Kolego Novic, nominacje na shihana musza zostac odpowiednio umotywowane wobec WSZYSTKICH czlonkow Zarzadu - lista powyzej. Umotywowac nalezy poprzez podanie, zyciorys, dwa zdjecie i nieodzowny zalacznik w kopercie... Poniewaz Zarzad absolutnie nie jest skorumpowany, to wartosc zalacznika ustala sie na "co laska" (kurde, glupio wyglada bez polskich znakow...), czyli inaczej - wartosc dowolna, ale nie mniej niz............ (to ustalimy na pierwszym zebraniu Zarzadu po rozpoznaniu naszych potrzeb mieszkaniowych, motoryzacyjnych, turystycznych i konsumpcyjnych... Wszak Zarzad bedzie dzialal spolecznie, wiec sam rozumiesz, potrzeby sa...)
APAS, rzecznik prasowy Zarzadu
takie buty...
wobec tego wnosze by na rzeczonym zebraniu zarzadu ustalic pelen cennik, bo na shihana moze mi nie starczyc a tak zawsze lepszy dan w garsci... 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakie są style Aikido i czym się różnią??
- Ponad rok temu
-
Automatyzm
- Ponad rok temu
-
Gdzie i za ile broń treningowa??
- Ponad rok temu
-
happy new year.. form dublin
- Ponad rok temu
-
Jak aikidocy spedzaja Sylwestra?
- Ponad rok temu
-
The Power of Aikido
- Ponad rok temu
-
Pare fotek z Wigilii w Klubie "SHUGYO"...
- Ponad rok temu
-
CO myslicie o aikidokach z jeleniej góry
- Ponad rok temu
-
Filmiki z randori
- Ponad rok temu
-
Etsunengeiko
- Ponad rok temu