oliwa do ognia :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
swoja droga jakis czas temu wyznawcy mariana w moim dojo chcieli stworzyć wirtualne dojo - wybrac nahjbardziej znienawidzone liceum we wrocku - wyznaczyć godziny zajęc i stworzyc dojo z zapisami.
miałem zapewnić absolutnie kretynskie teksty na granicy powagi i absurdalnych debilizmów i sprawdzić ilu ludzi zapisze sie do dojo marianowego - zapału zabrakło.....
Napisano Ponad rok temu
w pyte

Opole stolica aikido? ciekawe co na to mr. smile ?
Napisano Ponad rok temu
Uzdrawiam
Emerque
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem zdania, że jak się już coś robi to trzeba to zaplanować z głową i do końca. Takie dawanie kawałeczków całego tortu nie ma najmniejszego sensu.
organizacyjnie: klapa
marketingowo: klapa
Jestem niepocieszony z tego powodu.
Napisano Ponad rok temu
Spoko Pmasz - biorac pod uwage moje aktualne miejsce zamieszkania, to bedzie nawet federacja miedzynarodowa! A tak na powaznie - mam wiele sympatii do obu panow, ale ewidentnie przesiakneli mysleniem o organizacji podczs wieloletniej dzialalnosci w PFA. Mam tylko nadzieje, ze moje obawy sprawdza sie jedynie w kwestii marketingu, zas pozostale przejawy dzialalnosci: legitymacje, staze, egzaminy, certyfikaty i szkolenie instruktorow - beda jednak stanowily nowa jakosc na rynku polskich organizacji aikikaiowych... No co, podumac nie wolno?heheheheh to co Apas - załozymy se małą federacyjke? taka tycią....

Napisano Ponad rok temu
A niezadługo będę miał takie cudo jak legitymacja PSA w ręku, to podeślę jakiegoś skana :wink:
To APAS - ech tam, jest wielu maniaków, którzy bedą hostować stronę dla samej przyjemności...
To APAS i pmasz - ja też chce do Waszej Federacyi Aikidockiej przynależeć. Spełnieniem marzeń to będzie moich

Napisano Ponad rok temu

Sa jeszcze jacys chetni, bo Zarzad nie jest z gumy i zaraz odpowiedzialnych, meczacych i spolecznie pelnionych funkcji nam zabraknie!!!! Kto pierwszy ten lepszy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Sa jeszcze jacys chetni, bo Zarzad nie jest z gumy i zaraz odpowiedzialnych, meczacych i spolecznie pelnionych funkcji nam zabraknie!!!! Kto pierwszy ten lepszy :twisted:
Ja!! ja chce!! Ale taką jakąś niewielką i mało ważną funkcje... hmm.. może... o wiem! Od Wyszkolenia Technicznego bo to przecież tak mało ważne i nieistotne ...
pozdrawiam :wink:
T.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba raczej na miejscu byłoby terminologie do płci dopasować i byłaby to laseczka Zarządu jako drzewiej głosił napis nad podobizną jej oblicza zapewne obmierzła ręka naszego Fioda uczynionWy Panowie podzielcie sie stanowiskami prezesow zas Ellis (takz sie zglosila) bedzie Pelnomocnikiem Zarzadu ds Rownego Statusu Aikidokow i Aikidoczek w randze Czlonka (ekhm....) Zarzadu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sorry Ellis nothing personal - ot głupawka Ponoworoczna

Napisano Ponad rok temu
Labedz, jestes geniuszem poklon Odkryles wlsnie bakterie wywolujaca uwiad organizacyjny w zarzadach wszelkiego rodzaju... To LASECZKA ZARZADU, cos jak kretek Kocha czy paleczka cholery albo inne paskudztwolaseczka Zarządu

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jakie są style Aikido i czym się różnią??
- Ponad rok temu
-
Automatyzm
- Ponad rok temu
-
Gdzie i za ile broń treningowa??
- Ponad rok temu
-
happy new year.. form dublin
- Ponad rok temu
-
Jak aikidocy spedzaja Sylwestra?
- Ponad rok temu
-
The Power of Aikido
- Ponad rok temu
-
Pare fotek z Wigilii w Klubie "SHUGYO"...
- Ponad rok temu
-
CO myslicie o aikidokach z jeleniej góry
- Ponad rok temu
-
Filmiki z randori
- Ponad rok temu
-
Etsunengeiko
- Ponad rok temu