oliwa do ognia :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja droga jakis czas temu wyznawcy mariana w moim dojo chcieli stworzyć wirtualne dojo - wybrac nahjbardziej znienawidzone liceum we wrocku - wyznaczyć godziny zajęc i stworzyc dojo z zapisami.
miałem zapewnić absolutnie kretynskie teksty na granicy powagi i absurdalnych debilizmów i sprawdzić ilu ludzi zapisze sie do dojo marianowego - zapału zabrakło.....
Napisano Ponad rok temu
w pyte
Opole stolica aikido? ciekawe co na to mr. smile ?
Napisano Ponad rok temu
Uzdrawiam
Emerque
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem zdania, że jak się już coś robi to trzeba to zaplanować z głową i do końca. Takie dawanie kawałeczków całego tortu nie ma najmniejszego sensu.
organizacyjnie: klapa
marketingowo: klapa
Jestem niepocieszony z tego powodu.
Napisano Ponad rok temu
Spoko Pmasz - biorac pod uwage moje aktualne miejsce zamieszkania, to bedzie nawet federacja miedzynarodowa! A tak na powaznie - mam wiele sympatii do obu panow, ale ewidentnie przesiakneli mysleniem o organizacji podczs wieloletniej dzialalnosci w PFA. Mam tylko nadzieje, ze moje obawy sprawdza sie jedynie w kwestii marketingu, zas pozostale przejawy dzialalnosci: legitymacje, staze, egzaminy, certyfikaty i szkolenie instruktorow - beda jednak stanowily nowa jakosc na rynku polskich organizacji aikikaiowych... No co, podumac nie wolno?heheheheh to co Apas - załozymy se małą federacyjke? taka tycią....
Napisano Ponad rok temu
A niezadługo będę miał takie cudo jak legitymacja PSA w ręku, to podeślę jakiegoś skana :wink:
To APAS - ech tam, jest wielu maniaków, którzy bedą hostować stronę dla samej przyjemności...
To APAS i pmasz - ja też chce do Waszej Federacyi Aikidockiej przynależeć. Spełnieniem marzeń to będzie moich
Napisano Ponad rok temu
Sa jeszcze jacys chetni, bo Zarzad nie jest z gumy i zaraz odpowiedzialnych, meczacych i spolecznie pelnionych funkcji nam zabraknie!!!! Kto pierwszy ten lepszy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Sa jeszcze jacys chetni, bo Zarzad nie jest z gumy i zaraz odpowiedzialnych, meczacych i spolecznie pelnionych funkcji nam zabraknie!!!! Kto pierwszy ten lepszy :twisted:
Ja!! ja chce!! Ale taką jakąś niewielką i mało ważną funkcje... hmm.. może... o wiem! Od Wyszkolenia Technicznego bo to przecież tak mało ważne i nieistotne ...
pozdrawiam :wink:
T.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba raczej na miejscu byłoby terminologie do płci dopasować i byłaby to laseczka Zarządu jako drzewiej głosił napis nad podobizną jej oblicza zapewne obmierzła ręka naszego Fioda uczynion :wink:Wy Panowie podzielcie sie stanowiskami prezesow zas Ellis (takz sie zglosila) bedzie Pelnomocnikiem Zarzadu ds Rownego Statusu Aikidokow i Aikidoczek w randze Czlonka (ekhm....) Zarzadu
Sorry Ellis nothing personal - ot głupawka Ponoworoczna 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Labedz, jestes geniuszem poklon Odkryles wlsnie bakterie wywolujaca uwiad organizacyjny w zarzadach wszelkiego rodzaju... To LASECZKA ZARZADU, cos jak kretek Kocha czy paleczka cholery albo inne paskudztwo Teraz wystarczy szczepionke opracowc, pare osob zaszczepic i juz mamy reforme w PFA, PSA, PUA, PZPN, PKN Orlen i innychlaseczka Zarządu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakie są style Aikido i czym się różnią??
- Ponad rok temu
-
Automatyzm
- Ponad rok temu
-
Gdzie i za ile broń treningowa??
- Ponad rok temu
-
happy new year.. form dublin
- Ponad rok temu
-
Jak aikidocy spedzaja Sylwestra?
- Ponad rok temu
-
The Power of Aikido
- Ponad rok temu
-
Pare fotek z Wigilii w Klubie "SHUGYO"...
- Ponad rok temu
-
CO myslicie o aikidokach z jeleniej góry
- Ponad rok temu
-
Filmiki z randori
- Ponad rok temu
-
Etsunengeiko
- Ponad rok temu