Ray Sefo dla Vortalu Budo
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nikt nic nie ma, tyle że taki podpis jest bez wartości skoro każdy może go mieć.no i co wam znowu nie pasuje?
Napisano Ponad rok temu
poz
Napisano Ponad rok temu
Tu nie chodzi o styczność. Idziesz do kogoś i hurtem podpisujesz dla stacji tvn, dla stacji polsat, dla stacji polonia, dla stacji tvp? pewnie Ray wogóle nie czaił o co chodzi... :wink: Podpis super i pięknie, tyle że jak inni mają to przestaje być... no wiesz... coś....No nie wiem Fiodor,nie każdy mia.ł osobistą styczność z RS
poz
Napisano Ponad rok temu
a Mino czail? Swoja droga, skad wziales podpis Mino? 8OTu nie chodzi o styczność. Idziesz do kogoś i hurtem podpisujesz dla stacji tvn, dla stacji polsat, dla stacji polonia, dla stacji tvp? pewnie Ray wogóle nie czaił o co chodzi... :wink:No nie wiem Fiodor,nie każdy mia.ł osobistą styczność z RS
poz
Napisano Ponad rok temu
Przeprowadziliśmy jako vortal budo (hast dokładnie) z nim wywiad jak był na seminarium w Szczecinie. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a Mino czail? Swoja droga, skad wziales podpis Mino? 8O
Napisano Ponad rok temu
czyzbym cos nie doczytal? bylo o tym na forum mowione?Przeprowadziliśmy jako vortal budo (hast dokładnie) z nim wywiad jak był na seminarium w Szczecinie. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a Mino czail? Swoja droga, skad wziales podpis Mino? 8O
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, słynne na całą Polskę było, zwłaszcza dla Lubelaków i Krakowian co to w czasie wolnym od treningu pod tramwaj wpadli, pozdrowienia Drowczyzbym cos nie doczytal? bylo o tym na forum mowione?
tu masz wywiad na budo
http://www.forum-kul...showtopic=60390
Napisano Ponad rok temu
aaaa no nic dziwnego ze o tym nie wiem - to bylo jeszcze przed moim przyjsciem na Budo. Coz - cale zycie sie czlowiek ciekawych rzeczy dowiaduje. no coz - shame on me prosze o wybaczenie mi mojej ignorancjiOczywiście, słynne na całą Polskę było, zwłaszcza dla Lubelaków i Krakowian co to w czasie wolnym od treningu pod tramwaj wpadli, pozdrowienia Drowczyzbym cos nie doczytal? bylo o tym na forum mowione?
tu masz wywiad na budo
http://www.forum-kul...showtopic=60390
Napisano Ponad rok temu
( tak ps. to pozdrawiam miłośnika (mam nadzieje że dobrze wnioskuje z Avatarka - Type O Negative i Praczeta ... )
- pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nikt nic nie ma, tyle że taki podpis jest bez wartości skoro każdy może go mieć.no i co wam znowu nie pasuje?
Jesli kazdy moze pojechac do Japonii, obejrzec gale noworoczna i spotkac sie z Rayem Sefo- to masz racje. No, ale moim zdaniem racji nie masz.
Napisano Ponad rok temu
A ty janusz nie bardzo zrozumiałeś o co chodzi nie?Jesli kazdy moze pojechac do Japonii, obejrzec gale noworoczna i spotkac sie z Rayem Sefo- to masz racje. No, ale moim zdaniem racji nie masz.
Napisano Ponad rok temu
Tu nie chodzi o styczność. Idziesz do kogoś i hurtem podpisujesz dla stacji tvn, dla stacji polsat, dla stacji polonia, dla stacji tvp? pewnie Ray wogóle nie czaił o co chodzi... :wink: Podpis super i pięknie, tyle że jak inni mają to przestaje być... no wiesz... coś....No nie wiem Fiodor,nie każdy mia.ł osobistą styczność z RS
poz
Czemu Cie (i paru innych) tak dupa boli? 2 autografy dla fanow to hurt? Nie kazdy ma szanse ogladac gale w Japonii i spotkac sie z fighterami. Mieszkali w tym samym hotelu przez pare dni, wiec mieli okazje pogadac... M.Radlinski podobno mowil Ray'owi, ze jestem jego wielkim fanem. Zrobil mi bardzo mila niespodzianke, tym wieksza, ze ja nawet czlowieka nie znalem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gracie tez ogladaja budo
- Ponad rok temu
-
kopnięcia w MMA
- Ponad rok temu
-
czy ktos wie skąd mozna sciągnąc walke royca z sekuraba?????
- Ponad rok temu
-
Pride NYE - Shockwave - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
[SPOILER] Hunt vs Silva
- Ponad rok temu
-
Najduch w K1!!!
- Ponad rok temu
-
Filmy z dzisiejszego pride !