Kimono
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem, to karategi firmy Hunter są bardzo dobre, możesz tam pewnie zadzwonić i popytać się sprzedawcy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Marylko! kimonka firmy ISAMI sa dobre i mocne
Nie patrz na firmy poprostu wszystko zalezy od gramatury bawełny czyli grubości. Inna jest dla bluzy inna dla spodni-reszta to zyski firmy.
Często w Polsce Isami jako III gatunek sprzedawane jest jako I bo ludzie się nie znają ,ale ciesza się ,że japońskie .A Polskie wyroby sa ok !
Napisano Ponad rok temu
OSU!
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej kupowac kimona typu Sensei i kumite. Sa zaj***** aczkolwiek nieco drozsze od standardowego...
OSU!
Najlepsze są z Matrixa same robią wszytko - poprostu łaczy się z Neo i idzie do boju 8)
Napisano Ponad rok temu
A kimona Matsuru słyszał ktoś o nich?!
Ta, sam mam jedno. Służy mi dobrze od paru niezłych lat, nie powiem... tylko nie bardzo wiem, skąd można je dostać (parę lat nasz instruktor zamawiał specjalnie partię tych gi).
Napisano Ponad rok temu
Często w Polsce Isami jako III gatunek sprzedawane jest jako I bo ludzie się nie znają ,ale ciesza się ,że japońskie .A Polskie wyroby sa ok !Marylko! kimonka firmy ISAMI sa dobre i mocne
Dokładnie! 3 gat jest jako pierwszy za 500 zł a pierwszy mozna sobie kupic za 1000 zł.
Ja bym wolał jednak 3 gat Isami niz najlepsze polskie kimono...jest poprostu lepsze od najlepszego krajowego kimona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ ISAMI nie ma nic wspólnefgo z KK bo szyle dla róznych sztuk walk ,więc każdy może je sobie zamówic na stronie angielsko języcznej czy w swojej organizacji 8)
Dla nie oświeconych podaje namiary [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
(...)
Dla nie oświeconych podaje namiary [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
hmmm... ciekawe z tego linku jest ta japonka w rozowym kimonie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzieło Murata
- Ponad rok temu
-
Zimowe Seminarium Karate z Giuseppe Beghetto - Bielsko-Biala
- Ponad rok temu
-