mam proźbęęę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
*Michu* nie pękaj. Ja ćwiczę trzy lata i też czasami przy joko ukemi jeszcze zdarza mi się tak pier...lnąć plecami o matę, że nie wiem co się dzieje potem przez pięć sekund. Co jest najśmieszniejsze nie bolą wtedy plecy tylko głowa.
pewnie od myślenia - "jak ja to k...wa zrobiłem?"
:wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koledzy nie używają otwartych przekleństw tylko takie...wybrakowane, żeby nie razić bogactwem ich pełnego brzmienia, a żeby wiadomo było co poeta miał na myśli. Oczywiście że lepiej by było zastąpić to czymś innym, ale jak ktoś nie może się powstrzymać...
Pozdroofka
Napisano Ponad rok temu
eee, Szanowny Gość chyba troszeczke przewrażliwiony :wink:
Koledzy nie używają otwartych przekleństw tylko takie...wybrakowane, żeby nie razić bogactwem ich pełnego brzmienia, a żeby wiadomo było co poeta miał na myśli. Oczywiście że lepiej by było zastąpić to czymś innym, ale jak ktoś nie może się powstrzymać...
Pozdroofka
oooo to to to to..... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mi przykro panowie, ale pozwole sobie zwrócić uwagę, że kultura słowa obowiązuje nie tylko w dojo . Modzie, jak możesz to tolerować?
Mea maxima culpa, lecz nieładnie tak od razu pisać inwokacje do moda.
Napisano Ponad rok temu
Mea maxima culpa, lecz nieładnie tak od razu pisać inwokacje do moda.
Łeee tam, ale przeprosiny... . A włosienicę na grzbiet, głowę w popiół po samą brodę, jakiś datek na szczytny cel tudzież skrucha wyrażona na pierwszej strone jakiejś ogólnopolskiej gazety. Oczywiście nie byłoby grzechem przytaszczyć zgrzewkę piwa osobom z wyczulonymi oczami i uszami, że o O'Modzie nie wspomnę ... :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikido w ostrowie wlkp?
- Ponad rok temu
-
sprawy fundamentalne
- Ponad rok temu
-
Moc Aikido jest niesamowita....
- Ponad rok temu