prosilbym o w miare mozliwosci wyczerpujace informacje, gdyz moja ciekawosc nie zna granic

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będąc na obozie w Kołobrzegu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.wiec policyjny trening to w porownaniu z tym przemoc, nienawisc i brutalnosc nie z tej ziemi. Ale kazdy rozumie, ze od tego zalezy ich zdrowie i zycie. Powazna sprawa, nie ma co.
Napisano Ponad rok temu
I ja tam byłem, i piwo ogniskowe piłem....i fajnie było , choć inaczej. Pozdrowienia Kiod.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem ze w Japonii przestępczość jest wyjątkowo niska a policja nie ma za bardzo co robić. Więc trochę trudno mi uwierzyć, że japoński policjant musi być strit fajta. Jeśli ktoś ma informacje o pracy japońskiej policji, to z przyjemnością przeczytam, bo zawsze dobrze się czegoś dowiedzieć..wiec policyjny trening to w porownaniu z tym przemoc, nienawisc i brutalnosc nie z tej ziemi. Ale kazdy rozumie, ze od tego zalezy ich zdrowie i zycie. Powazna sprawa, nie ma co.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I ja tam byłem, i piwo ogniskowe piłem....i fajnie było , choć inaczej. Pozdrowienia Kiod.
może się nawet wspólnie integrowaliśmy...
pozdrawiam Shawnee
Napisano Ponad rok temu
No, to sami swoi...Będąc na obozie w Kołobrzegu...
może się nawet wspólnie integrowaliśmy...
pozdrawiam Shawnee
To ja też sie z wami integruje![]()
![]()
![]()
Też tam byłemw![]()
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie na meczach pilkarskich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak odnośnie tego policyjnego aikido, to słyszałem, że goście mają tam taki "hard" trening przez cały rok a po tym roku dostają 1 dan. To prawda?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu