Czekam na opinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Nom szrugsy fajnie sie robi. Kiedys któs mi powiedzial ze dobrze jest je robic jak najwekszym ciezarem ale ze swojego doswiadczenia wiem (przynajmniej na mnie tak to dziala) ze jezeli chcesz miesc duze, ladnie wyciente kapturki to duzo powtórzen lepiej wykonywac. Ja tam robie po 30 powtórzen w serii i efekty sa duzo lepsze niz np jak robilem po 12 i schodzac do 6 jak to mi pseudo znawca keidys tłumaczyl. Ps. Generalnie ja nikogo nie oceniam, dla mnie liczy sie to ze ktos cwiczy, niewazne czy jest duzy czy maly bierze koks czy odzywki. Kazda osoba która chodzi na silke jest 100 razy lepsza od osoby która nic nie robi (jak np moj brachol który calymi dniami gra w mmo na kompie XD)E no nieźle jest. Tylko nie rozumiem czemu sie dziwicie ze robi sztrugsy z 60kg? Przeciez to nie jest strasznie duzo jak na to cwiczenie...
Napisano Ponad rok temu
Mocu...ok słabo, a teraz ty się pokaż...w ogóle nie przyjmuje do wiadomości komentarzy od osób bez zdjęć z 1 postem itp. za to szanuje wypowiedzi EXPERTA Deada i innych, którzy się pokazują i komentują innych POZDRAWIAM
Pokaże Ci moja łapę przed treningami na siłowni
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przygodę z siłownią zacząłem 1 września 2009 roku, do teraz ręka jest większą i bardziej wyrzeźbiona.
Napisano Ponad rok temu
generalnie nie jestem za robieniem sobie zdjec w koszulce i wstawianie na forum. Wiem po sobie ze zakladajac odpowiednia koszulke mozna sprawic ze miesien bedzie wygladal na wiekszy badz mniejszy. PS: Biceps bardzo fajny, a gdzie triceps zgubiles>??? XDPokaże Ci moja łapę przed treningami na siłowni
Przygodę z siłownią zacząłem 1 września 2009 roku, do teraz ręka jest większą i bardziej wyrzeźbiona.
Napisano Ponad rok temu
ps bobek widac poprawe ;]
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
generalnie nie jestem za robieniem sobie zdjec w koszulce i wstawianie na forum. Wiem po sobie ze zakladajac odpowiednia koszulke mozna sprawic ze miesien bedzie wygladal na wiekszy badz mniejszy. PS: Biceps bardzo fajny, a gdzie triceps zgubiles>??? XD
Jak wyobrażasz sobie zrobić mięśnie nie chodząc na siłownie ? Ja zrobiłem tą łapę bez siłowni i sprzętu
A tak poza tym jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to byś zauważył kiedy ta fota była wstawiona, a nie mówiąc kiedy zrobiona.
Daj linka do swoich grabi, oglądnę je z przyjemnością.
Napisano Ponad rok temu
a te pryszcze to po czym?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Prosił bym o szczerą opinie nad czym mam bardziej pracować jakie polecacie odżywki, czego unikać itp dodam, że prowadze swoją diete i staram się jej trzymać, mój staż to 3ci regularny miesiąc wczesniej siłownia była dość żadko robiona przeze mnie i ćwiczyłem raczej okazyjnie chociaż próbowałem tego rok temu i dwa lata temu lecz stwierdziłem, że jestem za młody... Moje wymiary to biceps 35, przedramie 30, klatka 99/100 mam 16 lat i pare miesięcy Jestem na 2 gim cyklu kreatyny TRECA od tego miesiąca połączona z tauryną VitalMax oraz Carbo ; D zamierzam dokupić białko ale to za jakieś pólmiesiąca może miesiąc...Wiem tylko, że mam do dłuuugiej i ciężkiej pracy barki a dalej ? Pozdrawiam i czekam na szczere opinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klatka: 104,5
pas: 88
bic: 37 (po treningu 38)
łydka: 43
udo: 59
waga: 86-87
peper wybacz, nie jestem kulturystą nie chcesz nie oceniaj -.-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
według mnie przydala byy Ci sie naprawde ostra redukcja ... wtedy wszystko lepiej sie pokaze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nalapales troche masy9 miesięcy, skończyłem x pand+mono, wymiary podam później bo dokładnie nie znam