Wyzwanie
Napisano Ponad rok temu
Ale jakby cos....
Poki co jest wieksza szansa, ze mi Uirapuru z d*py zrobi
kosmodrom i mi ochota do sprawdzania teorii w taktyce odejdzie. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
niestety nie wiem kiedy w najbliższym czasie olsztyn odwiedzę, ale jak tak się stanie to wcześniej zapodam Ci info :wink: - jak coś to na priv
Degenerat - idz lepiej po paluszki do Geant'a... - nie ma tu żadnej ironi czy zaczepki z mojej strony, ale naprawdę - ośmieszasz się
Pozdrawiam, i bez urazy
Napisano Ponad rok temu
i to jest wlasnie to, forumowi wymiatacze, tylko w taki sposob umiesz sie wypowiedziec w jakims temacie ?????
widze ze tu wszedzie tak jest, spor bas-3 vs combat... to samo, ludzie ktorzy cwiczyli, ktorzy znaja i osoby moga porownac systemy bo je cwiczyli sa zakrzyczeni przez tych co to wiedza lepiej..... zawsze.... i w kazdym temacie
przewaznie konczy sie tym ze to jest lepsze niz tamto, bo tamten uzywa tego a ten nie uzywa i tak dalej, sami spece od realnej walki, szkoda ze internetowej
mialem okazje rozmawiac z mistrzami Capoeira i BJJ u zrodel i dzieki temu mam jakas opinie a tekst z cytatu swiadczy tylko ze albo jestes szczeniakiem ktory chce sobie pokrzyczec tu albo kogos obrazic albo po prostu jestes glupi
ja wyrazam swoja opinie i licze na to ze odezwa sie ludzie ktorzy trenuja i cos wniosa do dyskusji i czasami tak jest, szkoda tylko ze takie posty sa bardzo nieliczne
pozdrawiam i bez urazy
p.s. jakby ktos chcial porozmawiac powaznie to zapraszam na forum naszej grupy, adres na priva
Napisano Ponad rok temu
ty naprawde nie wiesz o czym mowisz....
"dla mnie to jest smieszne bo koles z BJJ zaklada klucz i unieruchamia kolesia pod soba ktory ma jedna reke wolna i przegrywa dlatego ze nie moze zaatakowac oczu czy tchawicy albo ugryzc bo takie sa zasady, zostaje mu odklepanie ta wolna reka "
chyba w zyciu nie miales zalozonego klucza,a jesli miales to conajwyzej mogles zaatakowac reka mate...trzykrotnie pukajac...
ja sparowalem troszke z z ztakami na tchawice jaja dupe oczy i mozesz mi wierzyc lub nie wolna reka tak czy siak puka..
nawet jesli przeciwnik probuje ci wlozyc palce w oczy czy jakis inny brudny numerek wykonac..to i ak zapuka co najwyzej 1 sekunde pozniej ..
moge dodac z wlasnego sowiadczenia ze po takich sparingach przez 10 min ciezko jest sie wysikac:) falus sie strasznie skurcza chowa do srodka:)...
degenerado fajnie ze mialas okjazje rozmasiac z mistrzami bjj czy capo szkoda jednak ze nie miales okazji z nimi powalczyc...
pzodrawiam wszytskich tych ktorzy na rzeczy sie znaja..
ps-Jester Raiin bardzo dobry pomysl i bardzo dobry temat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jester ja też byłbym chętny - a co
niestety nie wiem kiedy w najbliższym czasie olsztyn odwiedzę, ale jak tak się stanie to wcześniej zapodam Ci info :wink: - jak coś to na priv
Jesli sie spotkamy - masz to u mnie panie bracie. 8)
Karimie - spoko. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie doczytalem czy nie napisales, Jester Raiin : co trenujesz (trenowales) ?
Tai Chi (prosze o brak smiechow) / Kung Fu HLP / Aikido / Krav Maga
+ pojedyncze wjazdy na rozne sekcje, (ale bardziej tradycyjne), staze,
seminaria itp. Teraz probuje Capoeiry, chociaz idzie mi jak po grudzie.
Ale zaznaczam - fighter ze mnie zaden. Co innego trenowac, co innego
(jak ja) bawic sie.
Napisano Ponad rok temu
Ty! Jest taki adres! Wow. Nie wnikamwww.gejowo.pl Niedziel???
Do tematu:
Czy ktoś z Was sobie wyobraża taki pojedynek gdzie Capo miałoby szanse byc ciągle Capo aż do końca? Bo przecież jak sie zacznie parter to już nijak Capo nie będzie. Co najwyżej Angola :wink:
:?
Napisano Ponad rok temu
ale na powaznie - w klatkach czy na ringach też nie ma tradycyjnego czystego, samego bjj, wszędzie są mixy :wink:
Degenerat: jak sam o sobie powiedziałeś - nie ten level - ciesze się że zrozumiałeś swój błąd
Napisano Ponad rok temu
jest...skad pomysł że nie ma?ale na powaznie - w klatkach czy na ringach też nie ma tradycyjnego czystego, samego bjj, wszędzie są mixy
Napisano Ponad rok temu
a Ligeiro?No u Ligeiro to Ci mało osób chętnych, a jeszcze mniej kompetentych sie znajdzie do takiej bitki
Napisano Ponad rok temu
a Ligeiro?No u Ligeiro to Ci mało osób chętnych, a jeszcze mniej kompetentych sie znajdzie do takiej bitki
Eeeee, watpie, zeby sie dal namowic.
Napisano Ponad rok temu
Co do Ligeiro to też watpie żeby dał się skusić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapraszam na [...]
zalozylem temat gdzie osoby ktore chca porozmawiac powaznie sa mile widziane
wszystkie durnoty i osoby je uskuteczniajace beda wywalane od razu
temat jest bardzo ciekawy ale drazenie go w takiej posatci jak tutaj to strata czasu
Napisano Ponad rok temu
wszystkie durnoty i osoby je uskuteczniajace beda wywalane od razu
Ja mam tylko nadzieje, ze szanowny kolega ze stolicy nie pije do mnie.
temat jest bardzo ciekawy ale drazenie go w takiej posatci jak tutaj to strata czasu
A czy nie od tego jest forum publiczne ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pokaz Capo w Łomiankach <3
- Ponad rok temu
-
Wymowa fonetyczna capoeira songs
- Ponad rok temu
-
Długość vergi (kija) do berimbau
- Ponad rok temu