gdy poci się... pupa :|
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie to chciałem sięzapytać czy są jakieśsposoby na uniknięcie takiej żenującej sytuacji? może jakiś antyperspirant na poślady? A może istnieje jakaś odzieżsportowa z podpaskami, które wchłaniają wilgoćintensywnie? Byłbym zobowiązany ża każdy help.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A pocic sie przestaniesz jak schudniesz .... ja tak przynajmniej mialem
Napisano Ponad rok temu
Hmmm ... jak cwiczysz tylko nogi ... po jaka cholere chodzisz na silownie ? 1,5 szybkiego spaceru dziennie zalatwia umiesnienie nog, nie musisz martwic sie poceniem i co najwazniejsze unikniesz dopakowania nog przy jednoczesnym niedopakowaniu gory smiesznie to wyglada
A pocic sie przestaniesz jak schudniesz .... ja tak przynajmniej mialem
A jak chłopak już ma dopakowaną górę i właśnie NIE CHCE śmiesznie wyglądać z nogami jak patyki?
A spacer nie załatwi umięśnienia nóg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co to jest ten Antidral - możecie coświęcej o nim powiedzieć?
może jak założe bokserki zamiast slipek to będzie luźniej itd..
zapomniałem dodać, że dużo pije (potrafie ze 3 herbatki na raz łyknąć), myśłicie że powinieem ograniczyć picie przed treningami ( bo że w trakcie treningu pićtrzeba to wiem )?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
100 procent umiesnienia i wyrzezbienia nog robilem spacerami ... o roznym naztezeniu i roznym stopniu nasilenia terenu
przy chodzieniu - spacerowaniu wykorzystuje się około 60% mięśni.
Napisano Ponad rok temu
tak jak ktos wyzej napisal ubierz sie w cos ciemnego, moze byc ortalion, jeszcze bardziej sie spocisz ale to nic, nawet dobrze
pic trzeba duzo, polecam wode mineralna (zamias 3 herbatek ) podczas treningu, czesto, małymi łykami
PS: mozesz podlozyc sobiepod spodnie recznik
pozdrawiam Rafał
Napisano Ponad rok temu
dzięki za porady, udało mi się znaleźć białe spodenki na których nic prawie nie widać
ps. dziś ćwiczyłem antygwałt na siłce
pozdro \o/
Napisano Ponad rok temu
co to jest ten Antidral - możecie coświęcej o nim powiedzieć?
Antidral, to rodzaj takiego antyperspirantu aptecznego z Polfy Kutno - chociaż nie jestem pewna nawet, czy mozna go nazwać antyperpirantem, bo ma likwidować przyczyny, a nie skutki. Stosuje się go raz na kilka dni przez jakiś czas. Jednak to dośc silny środek, z tego co mi wiadomo, przy pierwszych uzyciach nawet szczypie i to dośc mocno - takie są relacje znajomych - nie zaryzykowałabym uzycia go na posladki...
Podobny jest jeszcze z Riemann&C.O. Etiaxil, ale droższy - ok. 40 zł, podczas gdy ten pierwszy ok. 12 zł - za to występuje w wersji do skóry wrażliwej... Najlepiej zapytaj w aptece, ale nie kupuj bez konsultacji z farmaceutą, bo mogą to być wyrzucone pieniądze. :-)
Napisano Ponad rok temu
dzięki za porady, udało mi się znaleźć białe spodenki na których nic prawie nie widać
Wiedziałam, że jak odpowiem, to okaże się, że niepotrzebnie. Gratuluję rozwiązania problemu.
A tak btw - to na białym widać mniej niz na czarnym...?
Napisano Ponad rok temu
a co do twojej wypowiedzi mala, to bardzo się przydała - teraz wiem że napewno takieg hardcou stsować nie będę. huh... żeby mnie szczypać pupka miała ! jeszcze czego
Napisano Ponad rok temu
100 procent umiesnienia i wyrzezbienia nog robilem spacerami ... o roznym naztezeniu i roznym stopniu nasilenia terenu
przy chodzieniu - spacerowaniu wykorzystuje się około 60% mięśni.
Sprawdziles to ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening siłowy dla karateki
- Ponad rok temu
-
Niski puls
- Ponad rok temu
-
Kłucie w plecach