Kłucie w plecach
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli mówimy o tym samym (uczucie, jak wbijanie gwoździa pod łopatkę) -jak pisał mr.Warhead mogło Cię zawiać
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) (mnie zdarzało się to wtedy, kiedy do późna siedziałem przy komputerze, nie zmieniajac pozycji, przy otwartym oknie)
 (mnie zdarzało się to wtedy, kiedy do późna siedziałem przy komputerze, nie zmieniajac pozycji, przy otwartym oknie)średnio przyjemne uczucie, ale trzeba wytrzymać/przeczekać :? wszelkie maści rozgrzewajace itd - w moim przypadku nie skutkowały , ale próbować można, można też rozmasować...
oczywiście jest też uniwersalne panaceum - herbata ze śliwowicą - rozgrzewa od srodka

Napisano Ponad rok temu
Na takie typowe nerwobole najlepiej dzialaja Majamil i Saridon. Pierwszy jest tanszy ale elegancko rozpieprza watrobe wiec lepiej brac zgodnie z instrukcja i to raczej jesli sie nie pije za duzo
 Saridon troszke wiecej kosztuje ale jest bezpieczniejszy w uzyciu a na dodatek dziala lepiej niz Paracetamol i inne Ibuprony.
  Saridon troszke wiecej kosztuje ale jest bezpieczniejszy w uzyciu a na dodatek dziala lepiej niz Paracetamol i inne Ibuprony.A tak swoja droga to moze wystarczy wyciagnac sobie z plecow szpilke czy inna igle na ktorej sie polozylo
 :wink:
  :wink:

Napisano Ponad rok temu
"jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi do lekarza"

Napisano Ponad rok temu
 No tyle, że jego nie bolała łopatka tylko za łopatką, ale do lekarza nie zaszkodzi iść.
  No tyle, że jego nie bolała łopatka tylko za łopatką, ale do lekarza nie zaszkodzi iść.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Teraz jest troche lepiej ale dalej ciągnie
  Teraz jest troche lepiej ale dalej ciągnie   

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Antybiotyk Antybiotyk- Ponad rok temu 
- 
			 Rozciąganie || budowa bioder || Pytanie Rozciąganie || budowa bioder || Pytanie- Ponad rok temu 
- 
			 Szukam szkoły Nin Jitsu we Wrocławiu Szukam szkoły Nin Jitsu we Wrocławiu- Ponad rok temu 
- 
			 Ochraniacze na kolana - jak prac ? Ochraniacze na kolana - jak prac ?- Ponad rok temu 
- 
			 głupie pytanie..:D głupie pytanie..:D- Ponad rok temu 
- 
			 zlamany nos zlamany nos- Ponad rok temu 
- 
			 Rany, siniaki, rekonwalescencja... Rany, siniaki, rekonwalescencja...- Ponad rok temu 
- 
			 sterydy sterydy- Ponad rok temu 
- 
			 bierzmy przykład z amerykanskiego wydania footballu!! bierzmy przykład z amerykanskiego wydania footballu!!- Ponad rok temu 
- 
			 Szpagat po kontuzji..... Szpagat po kontuzji.....- Ponad rok temu